Kreative soveværelse opbevaring ideer

October 9

Opbevaring er et problem i mange soveværelser, især i små rum. Når du står overfor øget lagerplads i dit værelse, overveje, hvordan du kan arbejde kreative løsninger i design og indretning til at skabe en ordning, der er både attraktive og funktionelle.

Platform seng

I et lille værelse, erstatte din sengeramme og hovedgærde med en platform seng, der kan fordoble som en lagersystem. Bygge eller købe en enkel platform seng, der har en hule interiør og et låg, der løfter eller glider ud. Tilføje forsænket hylder til siderne af platformen til at skabe plads til bøger eller andre dekorative elementer. Før du lægger din madras på platformen, gemme grimme elementer og ting du ikke bruger ofte på interiøret.

Dåser og krukker

Små ting som makeup, smykker kontor forsyninger og håndværk materialer kan skabe rod i dit soveværelse, der kan skjule design af rummet og gøre det ser mindre. Opret spaces til at gemme små genstande ved hjælp af genbrugspapir dåser og krukker. Installere en heavy-duty svævende hylde på væggen i dit værelse, og bruge undersiden som en montering sted for containerne. Bruge et bor til at vedhæfte låg af glas til bord; Fyld glassene med småting og twist på låget for en kreativ hængende opbevaring mulighed. For mere åben opbevaring, male aluminiumsdåser eller dække dem med håndværk papir og skrue dem i bunden af hylden med åbningen vendt ud. Bruge dåser til at gemme e-mail eller office supplies.

Sengelamper

Natborde er ofte overses som storageløsninger. Tilføje stof nederdele til små borde til skjulte storage, eller oprette et design erklæring og storage-løsning i en ved hjælp af stablede elementer. Vise en samling af vintage kufferter eller hat kasser ved stabling dem på hver side af sengen og ved hjælp af interiøret som opbevaring. I at skabe din egen sengeborde, kan du matche dem til din seng højde for øget funktionalitet.

Stof paneler

Hvis du har et stort soveværelse, slå en del af det ind i skjulte storage. Mærke off et areal på ene ende af rummet, og hænge stof paneler fra loftet på gulvet omkring 3 fødder væk fra væggen for at skabe instant skjulte storage. Sætte bogreoler bag gardinet til at organisere mindre elementer, eller placere en tøj rack til at holde ud af sæsonen tøj. Du kan også bruge pladsen at stable bagage eller gemme store emner som sportsudstyr uden rod oppe i stuen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com