Kreative Teen soveværelse idéer

October 22

Kreative Teen soveværelse idéer

En af de vigtigste og mest anvendte rum i et hus er soveværelset. Ikke alene er det et sted at sove, men det er også en privat helligdom--et sted at nyde nogle alene tid væk fra resten af familien. For teenagere fungerer et soveværelse også som et sted at hænge ud med venner. Når dekorere en teenagers værelse, skabe et rum, at hun er stolt af at kalde sin egen.

SUS fra fortiden

Gøre en teen soveværelse spændende og funky ved at dekorere det i en 1960 's tema. Levende farver er et ideelt valg for væggene. Male dem alle én farve, eller Vælg et par farver. Bruge stencils til at skabe fred tegn, blomster eller hvirvler på væggen. Drapere tie-farvet stof fra loftet eller bruge dem som gardinerne. En shag kaste tæppe tilføjer interesse og komfort til gulvet. Indrammet plakater af klassiske rockbands--som The Beatles, The Doors og Jimi Hendrix--er ideel til illustrationer. Oprette en speciel lyseffekt med lavalamper og sort lys. Ærtepose stole er det ideelle siddepladser valg for denne 1960-erne tema værelse.

Breakfast at Tiffany's

Give en girly-pige soveværelse formet efter den klassiske film. Male væggene at berømte Tiffany blå farve. Overvej at bruge smedejern og mørke træmøbler. Hænge en reel eller faux krystallysekrone fra loftet. Vise parfumeflasker, blå Tiffanys inspireret kasser omviklet med hvide bånd, tiaras og kostume smykker på sort væg hylder. Male citater fra filmen på væggene. Ramme billeder af Audrey Hepburn, og placere dem rundt i lokalet. Dække gulvet med en hvid faux fur tæppe.

Sportsentusiaster

Gøre din teenager's kærlighed til sport til et tema for sit soveværelse. Få inspiration til væg farver fra hans foretrukne sportshold. For eksempel, hvis hans nummer et team er Yankees, male væggene hvide med sorte striber. Ramme plakater af hans foretrukne atleter, og hænge dem fra væggene. Vise trofæer og sportsudstyr på reoler. Garderobeskabe tilføje masser af opbevaring og passer til temaet for dette værelse. Bænke er ideelle til siddepladser.

Natur-inspireret

Hvis din teenager er en naturelsker, er en "grønne" soveværelse det rigtige valg for hende. Male væggene med lavt VOC maling i natur-inspirerede farver--som mos grøn, jordagtige brune eller hav blå. Bruge sengetøj fremstillet af naturlige materialer og i naturlige farver - for eksempel, hvid, taupe og blege gule bomuld ark og dyner. Dække vinduerne med bambus nuancer. Regenereret træ er det ideelle valg til møbler. Få vist billeder af landskaber. En vand springvand tilføjer visuelle interesse og har en beroligende virkning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com