Kreative & usædvanlige loft ideer

April 29

Kreative & usædvanlige loft ideer

Når du udformer et rum, kan det hjælpe for at tænke på dit loft som den endelige tilbehør, der forvandler en flot outfit til en stor look. Indretningen af loftet skal aldrig forklejne skønhed i resten af rummet, men anvender nogle kreative og usædvanlige udsmykning idéer kan forvandle dit loft fra "funktionsmæssig nødvendighed" kronen juvel.

Medaljoner

Medaljoner er dekorative, hævet design, der er placeret rundt i bunden af et loft lys til at tilføje et strejf af glamour. Mens oprindeligt lavet af gips, lavet i dag kan de findes af letvægts-materiale i mange former og størrelser. Male flere medaljoner i en farve, der står i kontrast med dit loft maling og arrangere dem rundt dit lampen til at skabe et stort, geometrisk form. Eller dækker din hele loftet i medaljoner, der er malet et par nuancer lysere eller mørkere end loftet for at skabe en mere subtil, klassisk effekt.

Maling

Maling, anvendes på usædvanlige måder, kan hjælpe dig med at oprette en usædvanlig loft. Mørkt farvet lofter vil gøre en plads synes mindre, mens lyse farver vil give en illusion af mere plads. Du kan bruge denne viden til at skabe optiske illusioner på dit loft. For eksempel male en mørk kant langs omkredsen loftet og det vil give den illusion, at centrum er en smule hævet. Eller hvis du har højt til loftet, maling center i en mørk farve for at gøre det ser det er lavere.

Tekstur

Anvende en tekstureret, europæisk stil maling finish til loftet. Mens disse behandlinger er normalt forbeholdt vægge, vil bruge det på loftet tilføje stoflige interesse og farve. Disse faux-gips behandlinger kommer i mange forskellige farver. Vælg noget fed, hvis du ønsker at opretholde en mere kreativ, sjov look og noget subtil, hvis du foretrækker traditionel, elegant design.

Paneler

Loftspaneler er ikke blot alsidig og usædvanlige, men de er gode til at dække en uinteressant loft. De kan findes i en række forskellige finish, herunder træ toner, tin, kobber og rustfrit stål finish. En endnu mere usædvanlig effekt, kan du kombinere to forskellige slags Udfør for at oprette et skakternet mønster eller alternative paneler med firkanter fed farvet maling. Du kan også anvende paneler kun langs omkredsen loftet til at oprette en kant. Brug paneler, der er lysere i farven end din loftet maling til at skabe en stor rektangel i midten af loftet og det vil give den illusion, at loftet hæves.

Kalkmalerier

Kalkmalerierne er en kreativ måde at tilføje interesse for loftet. Hvis du ikke er sikker nok i dine kunstneriske talent til at male en selv, kan du hyre en professionel eller bestille et papir vægmaleri end kan være limet op på loftet på samme måde til den måde tapet er hang. For en hurtig og nem version af et vægmaleri, dæk loftet med farverige plakater af push-pins.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com