Kreative væg dækker ideer

May 9

Kreative væg dækker ideer

Der findes flere forskellige væggen der dækker ideer end maling eller tapet. Med lidt fantasi og et formål for øje, kan dine vægge omdanne praktiske kunstværker. For dem, der arbejder med et budget, skal det bemærkes, at mange kreative væg der dækker ideer kan opnås for meget få penge. Krydre væggene i dit hjem med kreativ, sjov, billig design.

Kork det

Kork bord bliver en stadig mere populær metode til vægbeklædning. Det er bedst bruges i et barns værelse eller sports tema værelse, priser og billeder kan nemt bogføres ved hjælp af tommelfinger stifter. Kork bord vægge er også bekvem i hjemmekontoret rum i hjemmet til bogføring af kalendere, notater, osv. Køb kork bord på ethvert hjem forbedring eller håndværk butik.

Kridt det

Du kan anvende tavle maling på en væg for at konvertere det til en funktionel tavle. Den ældgamle frygt for børn tegning på vægge forsvinder med den virkelighed, at de faktisk kan trække på vægge uden at beskadige dem. Tavle maling anvendes meget som almindelig maling og koster kun et par dollars mere. Det kommer tonet i en række forskellige farver og kan købes på ethvert hjem forbedring butik.

Fabrikation skabelse

En hurtig og nem måde at krydre din vægge er ved at hænge op en gobelin eller patchwork quilt. Hvis du er en handy med en nål og tråd, kan det også være en god måde at vise dit eget arbejde. Køb en billig hængende stang på ethvert hjem forbedring butik. Placer stangen, så gobelin eller quilt vil hænge et par fødder på en lige stor afstand fra gulvet og loftet. Hvis stoffet er let, kan blot at anvende velcro på bagsiden og at væggen tilstrækkeligt. Denne mur, der dækker idé er bedst brugt som et middel til at skabe et knudepunkt i et værelse ved at dække én væg kun.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com