Kreative vand funktioner

August 14

Kreative vand funktioner

Den afslappende lyden og synet af vand har været værdsat i århundreder. Mange mennesker har held indarbejdet damme, springvand og andre vand funktioner i en stue til at nyde. Vand funktioner kan være lige så ekstravagante eller simpel som ønsket, og er en måde at kreativt bringe en lempelse af en vand-funktionen i dit eget hjem eller personlige rum.

Mosaik

Brudt stumper af farvede fliser, kan glas, marmor og sten gøre interessant focal point eller baggrunde til en flydende springvand eller vandvæg. At tillade vand at sive over sten eller marmor kan øge den afslappende lyd af vanddråber i springvandet skål. Et grundigt og kreativt bygget billede lavet af knækkede fliser eller farvet glas stykker kan give baggrund for en mur af overlappende vand. Stykker af fliser, glas, sten og marmor kunne blot linje ydersiden af springvand eller vand muren, og giver et elegant touch til en vand-funktionen.

Plante damme

Damme med elegante koi fisk dovent cirkling vandet er blevet en klassiker i mange år. Dog kan du kreativt slå din simple koi Dam i en have af skønhed ved at indarbejde vandplanter. Vælge en bestemt plante til din omdrejningspunkt, og bygge resten af planter rundt de vigtigste vegetabilske supplement til farven, kig og teksturer. Forlade nok vandoverfladen for enhver fisk og andre vand skabninger bebo din dam. Tillad planter til at blomstre i et levende kunstværk. Whisky tønder eller andre bøtter kan give en interessant feature for en person med begrænset plads, og endda kan støtte et lille springvand i midten, hvis det ønskes.

Bordplade vand funktioner

Placer en enkel bordplade vand funktion indendørs i alle rum, du ønsker at slappe af og forynge i. Flyde nogle stearinlys eller blomsterblade inde en pryd skål af vand til en stille vand-funktionen. En boblende vand springvand kan give lyden af en pludrende brook kommer ud af en figurs munden eller toppen af en skulptur. Miniature springvand kan være lille nok til en bordplade, og kan passer til enhver stil home decor. Line nogle fyrfadslys omkring en bordplade vand feature base, eller accent funktionen med små lys for en kreativ stykke kan nydes om natten.

Klippeformationer

Bygning klipper sammen for at gøre en formation kan give en interessant og creative vand feature for din værftet. Vandfald har altid været en kilde til fascination for mange mennesker, og kan være simpelt at konstruere, eller som ekstravagant, som havde forestillet mig. Et vandfald kan supplere de eksisterende Dam eller med ordentlig konstruktion, kan stå alene som en vand-funktionen. Flad, bred sten kan give et skridt eller stigen type vandfald eller en serpentine at vride vandflow for en kreativ spin på den klassiske vandfald.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com