Krybende Charlie i græsplæner

July 17

Krybende charlie eller Korsknap hederacea, er en lavtvoksende ukrudt, der almindeligvis invaderer boligejernes græsplæner og haver. Selvom krybende charlie vokser bedst i fugtige, skyggefulde plæner, kan det også blive et problem i solrige områder, hvis græsset er tynd. Krybende charlie går også under navnene på ground ivy og krybende jenny.

Identifikation

Krybende charlie blade er små, rundt og flosset, ligesom en geranium i form. Stængler af planter kan vokse så længe som 15 til 30 inches, med rødder danner på blad leddene. Dette gør opgravning planten tidskrævende og frustrerende. I foråret producerer anlægget lille lavendel blomster.

Forebyggelse

Den bedste måde at forhindre en krybende charlie angreb i din plæne er at holde din græs sund med korrekt vanding, gødskning og klippes teknikker, ifølge University of Minnesota forlængelse. Reducere skygge kilder, hvor det er muligt, hvis din plæne får lidt sol.

Kontrol

Selv om nogle mennesker kæmpe krybende charlie ved at anvende borax til deres græsplæne, borax er ikke en registreret pesticid og kan skade andre planter. En bedre løsning, hedder filtypenavnet University of Illinois er at bruge en post fremkomsten bredbladet ukrudt killer som indeholder salt af dicamba.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com