Krydsfiner former for keramiske fliser underlag

July 3

Krydsfiner former for keramiske fliser underlag

Keramisk tile Gulvbelægning er smukke, langtidsholdbare og let at vedligeholde, men det også kan være en skuffelse, hvis det ikke er installeret korrekt. Ud over at tænke på hårdhed og tykkelse af flisen, glasur, mørtel og injektionsmørtel er det også vigtigt at overveje hvad undergulvet og underlag skal bruges til at forhindre flise fra glider og revner. Krydsfiner er en mulighed.

Keramiske fliser underlag krav

Keramiske fliser er stiv og noget skørt, så det kræver et solidt grundlag. En krydsfiner underlag skal være lagt over et gulv og undergulv, der er mindst 1-1/8 inches tyk. Interiør-grade krydsfiner, spånplade, waferboard og masonit er ikke stærk nok til at understøtte keramiske fliser. Krydsfiner underlag for keramiske fliser skal være 3/8-tommer tyk, udvendig-klasse C-C, og ikke fyret behandlede. Krydsfiner underlag skal fastgøres til undergulvet med drywall skruer. Fordi krydsfiner vil udvide og kontrakt, skal du efterlade et hul på 1/2-inch mellem væggen og krydsfiner langs de udvendige kanter, og et 1/4-inch hul mellem plader af krydsfiner.

Ulemper af krydsfiner underlag

Keramisk flise Institute of America mener om keramisk flise direkte på krydsfiner, andre typer af træ, eller spånplade at være en yderst mistænkelige procedure. Instituttet siger nye former for mørtel gør det muligt at opnå et stramt bånd mellem krydsfiner og flisen, men den iboende ustabilitet af krydsfiner og andre trævarer kunne være et problem. Krydsfiner vil udvide, kontrakt, svulme op og skrumpe afhængigt af vandindhold i træ, relativ luftfugtighed og andre faktorer. Keramiske fliser, på den anden side er temmelig stiv og ikke mulig at ændre form på grund af fugt. Derfor, bevægelse af en krydsfiner underlag som det reagerer på fugt vil forårsage fuger mellem fliser til at knække og kunne forårsage revner til fliser, selv. For at citere Institut: "krydsfiner er ikke en stabil materiale og direkte installere fliser over det er en invitation til fiasko."

Indstillinger

Ordet dækker Installer Magazine fastslår, at krydsfiner er et velegnet materiale til undergulvet under keramiske fliser, men ikke til underlag for en keramiske fliser installation. (Bemærk, at undergulvet er under underlag, der er hvad der kommer i direkte kontakt med flisen.) Hvis du ikke er villig til at risikere at bruge krydsfiner som et underlag, har du stadig nogle muligheder. Du kunne dække krydsfiner med konkrete board (også kaldet backer board), som er meget stabil, eller du kan dække det med et produkt kaldet ditra, som er en speciel plast materiale, der adskiller den keramiske fliser fra krydsfiner underlag og virker meget som en konkret bestyrelsen ønsker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com