Krystal lysekrone stilarter

March 21

Krystal lysekrone stilarter

Lysekroner havde ydmyge begyndelse som krydsede bjælker af træ til at støtte stearinlys i pre middelalderen. Fremskridt inden for metallurgi og sten skære teknikker så deres anledning til kunstværker. Krystallysekroner kommer i en bred vifte af stilarter, der er mest ofte identificeret med den tidsperiode, der er forbundet med deres anvendelse.

Crown

Crown-stil lysekroner har en støttende ring struktur, der ligner en krone. Typisk er guld eller forgyldt metal, kronen af Lysekronen ofte dekoreret med mønstre. Crown-stil lysekroner kan også kaldes Corona eller Empire lysekroner.

Neoklassiske

Neoklassiske lysekroner er identificeret ved deres mange arme, som ofte er sarte og riflet. Nogle neoklassiske lysekroner har spir på enderne af armene, der tilføjer højde og storhed til lysekrones generelle udseende.

Barok

Barok lysekroner har ofte færre og tykkere arme og små retter i enderne til kop af lamper. Krystallerne er ofte spændt mellem og under armene.

Regency

Regency-stil lysekroner har en lignende til Crown lysekroner hoop, men hoop størrelse og betydning for stykket er meget formindsket. I stedet, hoop bruges til at understøtte en baldakin af strenge af krystal. Flere krystal danner et vandfald under hoop, tilsløre stilken.

Moderne

Moderne lysekroner afviger ofte meget fra konventioner af andre stilarter, og normalt indebære en mere kunstnerisk og mindre geometriske arrangement af krystaller. Moderne lysekroner kan ofte funktionen farvede krystal eller glas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com