Kubota B40C rorpind specifikationer

July 11

B40C rorpind er et produkt af den japanske Kubota Corporation, som har specialiseret sig i produktion af kompakte traktorer, traktor vedhæftede filer og ridning plæneklippere. Etableret i 1890, begyndte selskabet at sælge sine produkter i USA i 1969. Den nyeste version af Kubota B40C rorpind, som er en fastgoerelse paa traktoren anvendes til opløse eller dyrke overflader af jord, dukkede op på markedet i 2010.

Dimensioner

Kubota B40C rorpind har en længde af 541 mm eller omkring 21,3 inches og en højde af 599.4 mm eller omkring 23,6 inches. Bredden af rorpinden er 1,071.9 mm eller omkring 42,2 inches.

Tilling bredde

Mens fysisk bredden af Kubota B40C rorpind er over 40 inches, er tilling bredden af den vedhæftede fil mindre på 939.8 mm eller omkring 37 inches. Også kendt som arbejdsbredde, tilling bredden refererer til maksimumsbeløbet for vandret plads at ved rorpinden tines-- eller roterende vinger--er købedygtig effekt, når du laver en pass med rorpinden.

Tilling dybde

I modsætning til tilling bredde, refererer tilling dybden til antal lodrette mellemrum en rorpind tines effekt-- eller hvor dybt tænderne er stand til at trænge ned i de underliggende jord. Kubota B40C rorpind har en tilling dybde af 152,4 mm eller 6 inches. Tilling dybde er også kendt som arbejder dybde.

Vægt

Kubota B40C rorpind vejer 116 kg eller cirka 255 lbs.

Drevtype

Kubota B40C rorpind bruger en kæde drevsystem i modsætning til en remtræk eller en drivaksel. Kæde drev systemer, ligesom der er ansat i cykler, udnytte endeløse metalkæder for fremsendelse af strøm fra en strømkilde, såsom motor af en traktor-- eller en cykel, den pedal samling--at flytte komponenter, såsom tænderne af en rorpind, eller i tilfælde af en cykel, hjulene.

Traktor Hitch

Ligesom mange moderne traktor vedhæftede filer bygger Kubota B40C rorpind på en tre-punkts ophæng for tilslutning til sin vært-traktor. I modsætning til de mere traditionelle ærme hitch, der benytter et punkt af forbindelse, tre-punktsophæng indeholder tre bindevæv arme. En fast arm strækker sig ud fra toppen af hitch, giver stive forbindelse, mens to bevægelige arme udvide ud fra bunden af hitch, gør det muligt for arbejdstagerne at hæve og sænke vedhæftede filer, som haveredskaber. Disse bund armene funktion ved hjælp af hydrauliske cylindre.

Traktor kompatibilitet

Kubota B40C rorpind er kompatibel med flere Kubota traktor modeller, herunder BX2350, BX2230, BX1850, BX1830, BX1500 og BX24.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com