Kulturperler marmor Installation

June 24

Kulturperler marmor består af knust marmor partikler, der er blandet med en polyester harpiks. Overfladen af marmor-polyester blanding er afspærret med en vandtæt gelcoat. Kulturperler marmor bruges til at gøre tællere, dræn og badekar. Kulturperler marmor tællere er lavet overdimensionerede og bliver nødt til at være trimmet ned hjemme før installation. Når tælleren er skåret til størrelse, er installationen ret ligetil; Det kræver kun bruge silikone caulk for at anbringe det til kabinetterne.

Instruktioner

•Measure counter plads, som er dimensionerne på toppen af skabene, du skal installere den kulturperler marmor. Overføre disse målinger på den kulturperler marmor, tegning lige linjer på den ufærdige undersiden med en filtpen hvor tælleren skal være trimmet. De kanter, der gonna være afskåret skal være dem, der vil sidde op mod væggen eller skabet, når de er installeret, fordi de vil blive porøse og skal beskytte mod vand og snavs.

•Sæt den færdige overflade ansigt ned på et håndklæde til at beskytte det mens du arbejde. Sætte på beskyttelsesbriller og læder arbejdshandsker til at beskytte dig selv mod støv eller marmor chips. Skær overskydende marmor med en rundsav, monteret med en carborundum eller murværk klinge. Start snittet på ufærdige undersiden; skåret fra den ufærdige side ned til den færdige side at beskytte blank gelcoat fra at blive ridset af savens hånd vagt. Sand ned de afskårne kanter med et bælte sander. Passe på ikke for at slibe ned for meget, eller den kulturperler marmor kan ikke passe tælleren.

•Applicer en perle af silikone caulking omkring de øverste kant af kabinettet og derefter indstille tælleren ned på det, og skub det på plads. Hvis du opdager, at disken ikke helt passer, Tving det mellem væggene. Når dette sker, skal du slibe ned den kant, der bliver røv op mod væggen med bælte sander indtil brik passer.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at skære huller gennem marmor bordplade til vandhaner eller et afløb, så brug en sabel så eller hul, der har en 6 tænder pr. tomme klinge vedhæftet fil på det.
  • Ridser på tælleren kulturperler marmor kan fjernes ved at gnide let 600 sandkorn våde sandpapir over bunden. Anvende polering sammensatte til området og derefter bruge en høj hastighed buffer, som kan lejes til bringe tilbage skinne til marmor overfladen.
  • Vær forsigtig, når du bruger rundsav; enhver elværktøj kan forårsage fysisk skade.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com