Kulturperler marmor vs Onyx

April 21

Der er mange valgmuligheder på markedet i dag for badeværelse design. Materialer, der anvendes i brusebad omgiver og bordplader er udvidet til at omfatte menneskeskabte produkter såsom kulturperler marmor og natursten såsom onyx. Forståelse af pleje og stil af disse produkter kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken en er det rigtige for dit hjem.

Kulturperler marmor oversigt

Kulturperler marmor er en harpiks, som er blandet med knuste eller formalede marmor støv. Denne harpiks er derefter hældes i en støbeform og bruges til form brusebad væg omgiver og badeværelse forfængelighed bordplader. Materialet er forholdsvis lav vedligeholdelse og problemfri, ofte med integreret sæbeskåle og dræn.

Onyx oversigt

Onyx er en type af meget skrøbelige marmor, et metamorfisk sten. Onyx er gennemsigtig, hvilket betyder at det kan ses hvis afholdt til lys eller belyst bagfra, og meget varierende i farve og mønster. Ligesom andre kugler, onyx er tilgængelig i fliser og plader til bordplader og kan bruges i brusebad omgiver eller på forfængelighed toppe.

Kulturperler marmor stil og omkostninger

Kulturperler marmor har ofte en høj glans, der anvendes på dens overflade i form af en gelcoat. Brusekabiner er gratis af fugerne og sømme, mens dræn kan være lavet af det samme materiale i en forfængelighed top. Farver er begrænset af fabrikanten, men er forholdsvis ensartede og konsekvente fra stykke til stykke og i ét stykke. Ligesom naturlige marmor, kulturperler marmor vil have veining og farveforskelle, men dette kan kontrolleres under fremstillingsprocessen for et mere ensartet materiale.

Kulturperler marmor kan koster fra $10 a kvadratfod til $35 en kvadratfod for nogle farver.

Onyx stil og omkostninger

Onyx er en meget variabel sten, med vilde vener og flere farver. Ikke to stykker af onyx er stadig den samme, og en slab kan omfatte flere farver. Materialet er normalt jorden til en høj polish og kan blive belyst nedefra i forfængelighed toppe for et moderne look.Onyx er tilgængelig i en bred vifte af farver fra guld til grønne, røde, blå og brune. Fliserne skal være injicerede i en bruser surround, men fås i størrelser fra 3/8 tommer op til 16 inches i størrelse. Dræn kan være undermounted, drop-in eller fartøj, alt efter smag.

Onyx er en dyrere sten med priser fra $17 a kvadratfod til $150 en firkantet fod til mere eksotiske materialer.

Kulturperler marmor pleje

Kulturperler marmor kan plejes og vedligeholdes med en flydende nonabrasive renere. Glas rengøringsmidler er acceptabelt til brug, ligesom mange andre badeværelse rensemidler. Ridser og kedelige steder kan repareres med en frisk lag af gel glans af boligejer.

Onyx pleje

Onyx er en type af marmor og bør behandles i overensstemmelse hermed. Det skal forsegles på regelmæssig basis i våde områder og rengøres med en sten renere eller mild rengøringsmiddel. Hvis det er muligt, bør onyx squeegeed eller toweled tørre for at undgå farvning eller ætsning af stenen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com