Kunstgræs til haven

August 28

Kunstgræs til haven

Haven ejere, der er mere tilbøjelige til at tage sig af planter og blomster end græsplænen kan gøre klogt i at investere i kunstgræs. Kunstigt græs kan bruges i hele haven eller bare dele af den. Før du køber kunstgræs, måle den plads, du ønsker for at udfylde. Hvis du ikke kan installere det selv, hyre en professionel.

Tidlige historie

Kunstgræs - også kendt som syntetisk græs, plast græs og falske græs--blev først introduceret i i 1950 ' erne som en måde at få børn til at træne mere i byområder. Ideen var at tilbyde en sikker og bløde græs-lignende overflade, som børn og yngre voksne kunne nyde hele året rundt. Imidlertid gav tidlig klager om falske græsset bliver for hårdt, og ikke ser nok som virkelige græs, det et dårligt navn. Kunstgræs er i dag meget blødere og naturtro.

Miljøet

Kunstgræs til haven er ideel for dem, der er miljømæssigt samvittighed. Mens intet kan sammenlignes med skønheden i naturligt græs, kan arbejdet med at holde græsset, frodig og sund have negative virkninger på miljøet. For eksempel, skal naturlige græsplæner vandes regelmæssigt, mens kunstig dem ikke. Konstant vandkande nedbryder vandforsyning inden for et område, især i perioder med tørke. Ukrudt mordere indeholder ofte kemikalier, der kan skade miljøet. Kunstige græsplæne vokser ikke ukrudt. Plæneklippere kan frigive emissioner, der er farlige for miljøet. Kunstige græsplæne behøver ikke skal klippes.

Installation

Det første skridt i at installere kunstgræs i en have er at fjerne alle naturlige vegetation fra området. Når området er klar, sted knust sten aggregat eller nedbrydes granit i området hvor de kunstige græs vil blive placeret og glat det. Efter dette, skal du bruge landskabspleje hæfteklammer for at fastsætte en 15 til 25 år weed barriere. Rulle ud den kunstige græs, trimmet til den måling, du ønsker, over overfladen. Bruge galvaniserede søm til lægger græs til overfladen og sørg for det er på plads. Brug en rive til at fnug på kunstgræs. Tilføje infill materiale, såsom sand, at den kunstige græs og jævnt gælder det hele indtil de kunstgræs stående oprejst.

Yderligere beskyttelse

Når kunstgræs er installeret, kræves ingen yderligere vedligeholdelse. I modsætning til naturligt græs, som kan fade i sollys, er mest kunstige græs fremstillet med UV beskyttelse materialer, gør det muligt at forblive den samme farve året rundt. Kunstgræs også indeholder ingen jord, så dem, der går gennem det at genindtræde i huset uden tracking mudder inde. Men kunstige græs kan beholde vand overarbejde--som efter en rainstorm-- og skal være raked lejlighedsvis for at forhindre vand oprustning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com