Kunsthåndværk lavet af toiletpapir ruller

March 6

At gøre håndværk ud af Tom toiletpapir ruller er en økonomisk måde at levere materialer til kunstprojekter. Ved hjælp af de tomme rør hjælper med at undervise børn betydningen af genbrug. At gøre toiletpapir roll grundlaget for craft er en billig måde at vende papirkurven til skatte ved at indarbejde en smule af kreativitet.

Mexicanske armbånd

Sammensætte mexicanske Armbånd lavet af toiletpapir ruller til en innovativ måde at undervise skolebørn om kunst, genbrug og mexicanske smykker. Male nogle tørrede bønner--pinto, hvid eller nyre--med en turkis akrylmaling. Disse vil repræsentere dekorative turkis sten på armbåndene. Lime nogle aluminiumsfolie omkring en tomme toiletpapir roll eller male det sølv. Tillad lim eller maling tørre. Klip toiletpapir roll ned ene langside med en saks. Cut roll igen - denne gang i bredden - alt efter hvor lang du ønsker dit armbånd. Hver rulle kan gøre to eller tre armbånd. Lim de malede bønner på armbånd og pailletter til at dekorere den mexicanske smykker.

Snake håndværk

Gør en slange håndværk ud af toiletpapir ruller er en interessant projekter, når studerende studerer padder eller natur. Klip tre tomme toiletpapir ruller i halvdelen i midten så at du har en i alt seks rør. Male toiletpapir ruller med lys grøn, mørk grøn og sort akryl maling. Bruge pensel til form ringe omkring snake håndværk, lave striber eller endda tilføje prikker med malingen. Gøre det muligt malingen til at tørre. Lav et hul nær kanten af hver tube med et hul punch. Tilslut slangens krop sammen med papirclips, eller binde rør sammen med korte stykker af sort garn. Klip en rød tunge figur ud af byggeri papir og lim det ind i en ende for munden. Lim et par googly øjne i hovedet. Tillad slange håndværk til tørre. Fastgør et stykke garn i et hul, knytnæveslag i munden området. Dette tillader dig at trække slange legetøjet bag dig.

Stearinlys håndværk

Gøre smuk faux stearinlys til at dekorere under ferier eller på ethvert tidspunkt af året. Indsamle tomme tre toiletpapir ruller. Trimme enderne af ruller med en saks, så din "stearinlys" vil alle være forskellige højder. Grab en flaske af almindelig skole lim og drypper det omkring den udvendige kant af rørene. Stå dem op på et papir plade til tørre. Dryp lim giver udseendet af smeltet stearin. Når limen er klar og tør, skal du male rør med akryl maling i dit valg af farver. Rød er en attraktiv farve til juleferien. Mens malingen tørring, skære ovale eller teardrop figurer ud af guld indpakning folie for at danne flammerne af din stearinlys. Fastklæbes i bunden af flammer på indersiden af toilet papirruller. Du kan vise din stearinlys enkeltvis eller tilføje en dråbe lim i mellem dem for at holde dem sammen som en større skærm.

Musikalske Kazoo

Børn kan lave deres egne musikalske kazoo til en regnvejrsdag. De kan endda have en parade og serenade deres udstoppede dyr og legetøj. Brug enten en skærpet blyant eller en holepunch til at stikke tre huller i hver tomme toiletpapir roll. Fortæl børnene til at dekorere rør med akryl maling, farvede markører eller glitter lim og tillade illustrationer til tørre. Dække ene ende af hvert rør med en cirkel eller firkant af bagepapir. Sikkert det på plads med en elastik. Instruer børn til hum på anden enden af kazoo. De kan bruge finger huller til at ændre tonehøjden i musikken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com