Kunstig kaktus haver

September 26

Kunstig kaktus haver giver en sydvestlige look til et hjem eller værftet og kræver minimal vedligeholdelse. Lille skål haver af faux cactus tilføje grønne områder og stil til kontoret eller lejlighed. De kan placeres hvor som helst, eliminerer behovet for skarpt sollys. Ved hjælp af kunstig kaktus i udendørs haver eliminerer problemet insekter og behovet for vand.

Papirstørrelser og -typer

Der tilbydes en bred vifte af størrelser og typer af kaktus. Til indendørs cactus haver, højder spænder fra mindre end 4 inches til 6 fod høje. Forskellige arter af figenkaktus op til 3 fod høj og saguaro kaktus så høj som 8 fod er lavet til udendørs brug. Blomstrende sorter er også tilgængelige.

Materialer

De fleste indendørs kunstig kaktus er lavet af silke eller silke blandet med polyester eller bomuld. Torne, knopper og andre realistiske detaljer er tilføjet. Silke planter og blomster falmer hvis udsat for stærkt sollys. Derfor, udendørs kaktus som figenkaktus eller saguaros er normalt fremstillet af plast og er mere vejrbestandig. Nogle udendørs silke planter er behandlet med en UV beskytter for at forhindre falmning.

Udendørs haver

Når plantning udendørs kunstig kaktus haver, gøre dem ser så naturligt som muligt. Plant kaktus i sandjord. Skovl på et lag af ært grus eller lava rock for en realistisk effekt. Placer en gruppe af to eller tre kaktus af samme type på hver side af en højere kaktus. Tilføje en ko kraniet, store sten eller en vogn hjul til at fuldføre en sydvestlige udseende.

Indendørs haver

Kunstig kaktus haver kan købes preplanted i terrakotta beholdere. Når du foretager din egen skærm, er der mange egnede pot valg. Vælg en sydvestlige-stil parabol eller clay pot til en ørken look. Hvis plantning en række kaktus, arrangere dem i en trekantet eller pyramide layout. Placer høje kaktus i ryggen, middelhøjde planter på siderne og kort dem mod forsiden. Dække de plantning medium med grus eller små sten. Medtage en afløb parabol nedenunder plantageejer for realisme.

Rengøring

Regelmæssig rensning af enten kunstige indendørs eller udendørs kaktus er nødvendige og flere metoder fungerer godt. Ren silke kaktus af afstøvning dem med en blød klud eller fjerkost. For at løsne støv, blæse planter med trykluft eller en hårtørrer på lav varme. Vakuum støv af dækker vakuumslangen åbning med en sok eller strømpe sikret med en elastik. Tørre udendørs silke kaktus med en våd klud. Fjern plast kaktus fra haven og forsigtigt hvislen dem i koldt vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com