Kunstige Chili peber planter

December 1

Kunstige Chili peber planter

Chili peber er kendt for deres evne til at tilføje krydderi til et måltid. Men den pulserende chili peber plante kan også krydre et værelse. Hvis du vil føje den farverige pop af en chili peber plante til dit værelse, en grøn tommelfinger er ikke nødvendigt. Flere kunstige sorter er tilgængelige.

Chili peber potteplante

Potteplanter kunstige chili peber planter har normalt mange lyse grønne blade og blot et par chili peppers, som bladene er den vigtigste del af denne form for arrangement. De grønne blade er bred og oval formet. Peber, selv er rød, gul eller orange og måske har nogle dæmpet green, hvis de ikke er meningen for at være modne endnu. Denne type af kunstige chili peber plante kan bruges til at dekorere et bord, en hylde eller en baggård veranda.

Chili bær

Chili bær er en anden type af kunstige chili peber plante. Denne type af kunstig plante montrer de lille røde chili bær, der er mørkere end chili peber. Ud over potteplanter, kan du finde chili berry guirlander, der kan bruges som kranse eller svøbt omkring lysestager eller andre dekorative elementer. De mørke røde bær og dybt grønne blade gør kunstige chili berry planter og guirlander ideel til julepynt.

Prydplante Chili peber planter

Ornamentale kunstige chili peber planter kommer i en vifte af farver, herunder lime grøn, lys gul, lys orange og lyse rød. Bladene er tynde og spidse og ligne peberfrugter, selv. Denne type af pryd chili peber plante kan bruges i home decor og udendørs blomsterbede.

Traditionelle Chili peber Garland

Traditionelle chili peber garland er en populær hjem decor element. Om rød, grøn, orange eller gul, peberfrugterne er bundet til en streng til at oprette garland. Den er ideel til køkkenet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com