Kvælstofgødning i naturlige ting

November 4

Kvælstofgødning i naturlige ting

Svage stilke og sølle, uappetitlige frugt er et sikkert tegn af kvælstof mangel. For de fleste planter, samt mennesker er kvælstof i luften ubrugelig for vækst. Det skal være fanget og opdelt i miljøet, før det kan blive metaboliseret inden for mange organismer. Når fanget, kan kvælstof i organismen selv blive det perfekte middel til gødning for den næste generation.

Kvælstofkredsløbet og kompost

Den kvælstofkredsløbet, der beskriver rejsen af kvælstof i dens mange former i hele miljøet pinpoints præcis hvordan og Hvornår gødning bliver gennemsyret med fast kvælstof. Kvælstof er først fanget af forskellige bakterier, der findes i jorden og rødder varierer planter. Bakterierne løser kvælstof i jorden, omdanne gas kvælstof til en formular, der forskellige andre organisme kan metabolisere. Planter absorbere denne kvælstof og bruge det til vækst.

Når nitrogen har været absorbere af forskellige planter inden for hele anlægget, er det stadig tilgængelige for planteædere og altædende at forbruge så godt. Dette er hvor større organismer såsom pattedyr hente deres kvælstof, og hvordan kødædere, som foder på planteædere, få deres.

På ethvert tidspunkt, hvis en organisme, der har kvælstof dør, er kvælstof ikke tabt. I stedet, kvælstof vender tilbage til jorden som kompost. Mange landmænd og gartnere bruger denne metode af tilføjer nitrogen til deres jord. Kvælstof beriget kompost bærer en potent lugt af ammoniak frigives i den gødning, der er undertiden uønskede, men er helt naturligt.

Bakterier

Kvælstoffiksering forekommer naturligt i hele verden ved hjælp af prokaryoter, herunder bakterier, actinobacteria og visse typer af anaerobe bakterier. Disse mikroorganismer findes i hele verden og på grund af denne proces er afgørende for alt liv. Kvælstof, en gang fast, bliver en af de grundlæggende byggesten af livet på jorden. Det er lavet til aminosyrer og nucleotider, der senere udvikler sig til en større struktur af multi-encellede organismer.

Kvælstofgødning kan ikke eksistere uden sådanne bakterier. Mange bakterier har endda tilpasset i symbiotiske relationer med højere organismer, herunder bælgfrugter, træer og termitter. Disse bakterier er let ødelægges af ilt og kun findes ved at trække ned ilt niveauer inden for organismerne. Når organismen dør, er kvælstof derefter frigivet tilbage i jorden som gødning.

Bælgplanter

En familie af planter, bælgfrugter som ærter, Lucerne og linser, er i stand til at optage kvælstof fra luften og "ordne" det i jorden takket være en symbiose med bakterier, der vokser blandt bælgfrugter rødder. Denne proces giver landmænd og gartnere til at genopbygge kvælstof tabt i deres jord og skabe nye gødning uden kompostering eller yderligere omkostninger. Jord og gødning forbedret med kvælstof gennem denne proces har også været kendt at have øget mængder protein samt. Denne høje protein tælle inden gødningen producerer sundere afgrøde og højere udbytte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com