Kvaliteter ved at bruge akryl Plastic

January 2

Acryl plast er en syntetisk plast sælges under de vigtigste handelsnavne plexiglas, Lucite, plexiglas og Crystallite. De er alle versioner af polymethylmethacrylat (PMMA), en hård, meget transparent plast, der anvendes som erstatning for glas i forruden, ovenlys, døre til brusekabiner, automobilklubber baglygter, akvarier og udendørs skilte. Det er stærke og kan formes i forskellige former men ridser nemt.

Gennemsigtighed

Acryl plast har den samme åbenhed som glas. Dens samlede hvide lys transmission er 92%, det højeste niveau, og den opnås af den fineste optiske glas. I tykkelser større end en 1/4r-tommer, glasset vil påtage sig en smule grønligt skær, mens akryl plastic forbliver klart på større tykkelser.

Brud modstand

En akryl plastfolie har fra seks til 17 gange slagfasthed af ruder, der spænder fra 1/8-inch til 1/4-inch tykkelse. Når det splintres, acryl plast har tendens til at bryde ind i store, kedelig-kantet stykker, som scatter ved lave hastigheder og med lavt energiforbrug, på grund af den lette vægt af materialet. Denne egenskab gør acryl plast et mere sikkert valg end glas, når der er fare for brud.

Vægt

Når akryl plastic bruges som rude glas erstatning, er det halvdelen af vægten af en tilsvarende rude af glas. Det er også bruges som en erstatning for letvægts konstruktioner paneler, og i denne ansøgning, er det kun 43 procent af vægten af aluminium og 73 procent af vægten af magnesium.

Kemikalieresistens

Som en organisk forbindelse er acryl plast ikke så inaktiv som glas. Det kan blive angrebet af andre organiske forbindelser såsom benzin, opløsningsmidler som terpentin eller lak fortynder, organiske syrer som eddikesyre og ethyl eller methylalkohol. Det er resistent over for ikke-organiske kemikalier som ammoniak og svovlsyre.

Combustibility

Acryl plast er brændbart, men dens tænding temperaturerne er relativt høj. Det vil selv antænde på 850 grader Fahrenheit, og vil antændes, når de udsættes for en flamme på 550 grader Fahrenheit. Når du brænder, frigiver det kulilte og kuldioxid, men ingen store mængder røg eller andre giftige gasser. Funktionsmåden forbrænding er lig den, af træ eller papir, men med højere temperaturer, tænding.

Varmebestandighed

Den maksimale kontinuerlige driftstemperatur af acryl plast er mellem 180 og 200 grader Fahrenheit. Det kan bruges til almindelig indendørs og udendørs applikationer, men ikke til at indeholde varme væsker eller hvor det er udsat for ekstra varme. Mens materialet, der kan modstå højere temperaturer for korte perioder, det hurtigt går blødt og mister sin form. Det vil er ikke berørt af lave temperaturer og ikke knæk eller vokse skørt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com