Kylling udsmykning idéer til køkkenet

February 18

Kylling udsmykning idéer til køkkenet

Enhver gør det selv-dekoratører, der elsker landet, primitive udseendet af en kylling-tema køkken kan oprette denne indretning i næsten enhver type af køkken. Uanset om du foretrækker en sand gård føler i din kylling-tema køkken, som blander høns, køer og andre dyr, land sammen eller udelukkende inviteres haner til at slutte sig til din indretning, er der flere måder at oprette denne stil i dit køkken.

Maling

Vælg maling farver til køkkenet i nuancer af lys guld, bleg gul eller varme fløde. Disse farver tjener som en dejlig kulisse for tilføjelse af farvestrålende, kylling-tema elementer i rummet.

Accent farver

Vælg enkle rød og hvid ternet gardiner til dit køkken, især hvis du sigter efter en gård-type, kylling-tema køkken. Brug om muligt matchende rød og hvid ternet dækketøj til at koordinere med dit køkken gardiner. Tan jute er også en stor stof valg for køkken gardiner i en kylling-tema værelse som er kapper og sidepaneler at funktionen rooster applikationsbroderi.

Vægkunst

Hæng masser af kylling-tema kunst overalt i dit køkken såsom indrammede portrætter af høns, hane-tema ure og malet træ skilte henviser til kyllinger. Kylling-tema kalendere er et fantastisk sted at finde farvestrålende billeder af høner og haner, der du kan ramme og derefter hænge på din væg.

Hønsenet

Bruge hønsenet et sted i dit køkken, som virkelig giver dit rum en autentisk kylling hus føler. Eksempler omfatter vender køkkenskabe med hønsenet, der dækker ydersiderne af pantry døre med hønsenet eller placere en pie sikker eller hutch at funktioner hønsenet på værelset. Mange land-tema butikker og hjemmesider tilbyder sådanne poster.

Tæpper

Placer en farvestrålende kylling-tema tæppe på din køkkengulvet. Dette vil starte din kylling tema fra gulvene og virkelig tilføje punch og pizzazz til dit tema.

Tilbehør

Scatter kylling-tema tilbehør i hele dit køkken til at tilføje strejf af farve og kontinuitet. For eksempel, hænge melsække eller hane-tema håndklæder fra din ovn eller køkken ø, sted høne-tema canister sæt, cookie krukker og skeen hviler på tællere og brug hane-inspirerede retter til at tjene måltider.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com