Kystnære levende ideer til et sommerhus

January 14

Kystnære levende ideer til et sommerhus

Uanset om du bor året rundt i din hytte-stil hjem eller bruge det som en ferie tilbagetog til sommer weekender, kan dekorerer det være en udfordring. Nogle typografier, der anvendes i andre stilarter af boliger kan simpelthen ikke arbejde i en hytte. Coastal Living magazine indeholder typografier, der er skræddersyet til boliger ved søer og strande. Denne style kan virkelig arbejde for at bringe den naturlige charme af sommerhuse, som ofte er af vand. .

Arkitektur

Hvis du er heldig nok til at planlægge din egen hytte, drage fordel af forskellige designelementer til at gøre mest muligt ud af dit hjem. Masser af store brede vinduer vil lade i naturligt lys. Fritliggende træbjælker vil tilføje til ægtheden af dit sommerhus. Intet er bedre i sommeren end en luftig wrap-around veranda.

Farve og mønster

Sommerhus stil boliger typisk udnytter lys og subtile farver. Overveje blomsterprint på accent puder og polstring. Hvis ikke du er den blomster look, gå til tekstiler med brede striber eller nautiske accenter. Hvis du har brug for mere farve i dit liv, vælge solrige gule farver og våde blues i stedet for dybe og mørke farver.

Decor

Hvad angår accent stykker går, udseende naturlige er bedst. Bruge skatte i naturen til at dekorere dit hjem. Brug sun-bleget muslingeskaller, drivtømmer grene og potteplanter til nåde sofaborde og vise hylder. Hvis du ønsker at hænge et billede, rammen vintage botaniske udskriver eller landskab malerier.

Vægge

Selvom du kan male væggene i enhver farve, ser klassisk hvid altid godt ud i hytter. For en mere autentisk look, dække væggene i perle bord. Udover at gøre væggene ser ud som de er bygget af træ planker, vil linjerne tilføje tekstur og interesse til all-hvide vægge.

Gulvbelægning

Må ikke overse gulvet. Blødt, Plys tæppe kan være perfekt for nogle boliger, men hårdttræ absolut ser bedst i et sommerhus. Vælge en lysere farvet træ for en sun-bleget look. Ved hjælp af regenereret laden træ til gulv ville se fantastisk i en hytte. Hvis du ønsker at spare nogle penge, få en god kvalitet hårdttræ laminat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com