Labor omkostninger til Do Home Reparation

December 6

Labor omkostninger til Do Home Reparation

Hjem reparationer kan variere fra simple rettelser, som erstatter en dør knop, til mere komplekse projekter, såsom renovere en hele køkkenet. Som sådan, kan arbejdsomkostninger variere drastisk, afhængigt af hvilken del af den verden du lever i oplevelsen af kontrahenten og kompleksiteten af renoveringen. Når du ønsker at renovere dit hjem, er der en række ting at se på, hvornår beregningen af labor afgifter for hjem reparation.

Oplevelse af kontrahenten

Oplevelsen af en entreprenør vil ændre satsen for arbejdsomkostninger. En forholdsvis ny entreprenør kan kun oplade $15 i timen, mens en veteran fra feltet kan ofte opkræve mere end $75 per time. Dit budget vil diktere den faktiske arbejdskraft numre du føler dig tryg med, men som en generel regel, jo højere niveau af erfaring, bedre kvalitet i arbejdet--- og dermed jo højere det medfølgende satser.

Kompleksitet af projektet

Typen projekt en entreprenør arbejder på kan ændre arbejdsomkostninger. For eksempel, er udskiftning af et stykke af baseboard en relativt simpel opgave, som enhver handyman kan udrette, hvilket betyder, at priser for en sådan opgave vil være forholdsvis lav. Mere komplekse job, såsom udtagning af indvolde køkken og helt tømte den ned til skelettet, vil kræve langt mere med hensyn til lønomkostninger. Forvente at skulle betale mere jo højere sværhedsgraden af jobbet.

Licens krav

Selv kommer til at fastsætte en brudt rør er en relativt simpel opgave, som eventuelle generelle handyman kan udrette, er der nogle job, der kræver licens. Erstatte en HVAC enhed (opvarmning og air conditioning enhed og/eller ledsager ventilationskanaler, og beyond) er en kompliceret opgave, der kræver en meget specifik licens. Ansætte en korrekt licenseret Reparatøren vil have en ledsagende prisseddel, der varierer afhængigt af typen af reparation.

Garanti afgifter

Mens de fleste producent garanti kommer inkluderet med enhver form for produkt eller materialer, der anvendes i dit hjem, er yderligere garantier baseret på entreprenøren. Disse garantier kan ændre den samlede arbejdskraft bud på dit projekt, afhængigt af længden af garantien tilføjet. Jo længere garanti, jo flere penge kan du forvente at betale.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com