Lad blegemiddel og eddike dræbe ukrudt?

June 15

Lad blegemiddel og eddike dræbe ukrudt?

Ukrudt mordere indeholder kemikalier, der er farlige for kæledyr og potentielt vandforsyningen. Enten blegemiddel eller eddike kan dræbe ukrudt, men de har også deres ulemper.

Dræbe ukrudt

Eddike og blegemiddel dræber ukrudt. Syrer eddike ødelægger ukrudt. Blegemiddel indeholder overfladeaktive stoffer, stoffer, der hjælper det trænge ind ukrudt og skader dem så dårligt at de aflives. Enten væske kan hældes i bunden af ukrudt. Dog kunne være behov for mere end én ansøgning.

Spørgsmål

Blegemiddel og eddike vil ikke kun dræbe ukrudt; de kan også dræbe græsset og andre ønskede planter i nærheden. Blegemiddel er farlige for kæledyr eller børn, der kunne spille i din værftet. Hvis du ønsker at dræbe ukrudt over et stort plaster på jorden, vil ved hjælp af blegemiddel skade din jord, således at det bliver svært at vokse noget andet i det behandlede område.

Overvejelser

Hvis du kun har brug at dræbe et par ukrudt, hæld eddike på rødderne hver tre dage indtil ukrudtet dø. Holde blegemiddel brug til inde i hjemmet. Kombiner aldrig blegemiddel og eddike; Doing kan så oprette giftige dampe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com