Læder sofa stilarter

October 13

Læder sofa stilarter

Lædersofaer er populære for en række årsager. De er overraskende let at rengøre, bære mere langsomt end stof betrukket sofaer og supplerer en række stil indstillinger. Ligesom deres stof modparter, læder sofaer også kommer i en række størrelser til at fremhæve et stort rum eller anker et mindre værelse uden at være alt for omfangsrig.

Smoking

Tuxedo stil lædersofaer var populære i 1950erne og 1960s. Rene linjer tonen. Arme og ryg er i samme højde. Ryggen er lavere, og som følge heraf tilsvarende armene mandat behovet for et par puder, hvis du ønsker at hvile dine arme komfortabelt. De har ofte udsat tilspidsede træ ben.

Camel tilbage

I midten af en kamel tilbage sofa stigninger i midten, over to lavere sektioner. Armene er rullet udad og sæderne er buttet. Denne særlige stil går tilbage til det ottende århundrede og kan tilskrives Thomas Chippendale.

Knole

Knole er et sjældent set læder sofa design, som opstod i England i løbet af 1600-tallet. Tuxedo sofa kan meget vel have været baseret på denne oprindelige stil, der kan prale med høj ryg og arme i samme højde. Du kan ikke se over armene til komfortabelt tale med den person, der sidder i en stol ved siden af dig, men nogle Knole sofaer har justerbare arme, der kan også foldes udad. Ægte Knole sofaer inkluderet korsblomster, der prydede tilbage hjørner hvor arme og ryg tilslutning, der henviser til, at moderne versioner give afkald på den ekstra indretning.

Lawson

Lawson sofa er en simpel lædersofa, passer godt ind i stramme mellemrum. Rene linjer med lav arme og en lidt højere kvadrerede tilbage er kendetegnende for denne sofa. Armene er normalt skræddersyet og lige, men du vil stadig finde nogle versioner, at indarbejde rullet arme. Stramt, firkantet puder giver behagelig siddekomfort. Læder version normalt har udsat ben i modsætning til fodpaneler fundet i stof betrukket Lawsons.

Chesterfield

Fundet i gamle verden stil undersøgelser og biblioteker, begyndte Chesterfield sine populære opstigning i slutningen af 1600-tallet. Hele sofaen, herunder siddepladser, er lavet af knappet læder. Armene er rullet og er i samme højde som ryggen. De udsmykkede ben er udsat. Traditionelle farver til Chesterfield omfatter brun eller beige.

Gennemskåret

Sectional lædersofaer består af, som navnet antyder, sektioner, der danner en enkelt opholdsområde. Dele omfatter normalt et hjørne sæde, der forankrer en armless chaiselong på den ene side og en længere sofa på den anden. Mange er lavet med tilbagelænet ender.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com