Lækage i vand Dispenser af KitchenAid køleskab

December 26

Mange KitchenAid køleskab kommer med en indbygget is og vand dispenser. Dispenseren normalt fungerer normalt, er selv utætte blevet rapporteret. Du kan kalde KitchenAid kundesupport for at enten fejlfindingen af problemet eller udsende en professionel tekniker. Men du måske ønsker at spare nogle penge og forsøge at løse problemet selv.

Hvad er Normal

Før du gør noget andet, Sørg for at lække fra dit vand dispenser er ikke brugerfejl relateret. Husk at du normalt nødt til at holde din kop eller beholder under vand dispenser for omkring to til tre sekunder efter du trykker på knappen for at fange alt vandet. Hvis du flytter det tidligere, kan det synes som enheden er utæt. Det er også normalt for enheden for at frigive en dråbe eller to efter udlevering er slut som vand ventilen er lukket.

Vandledninger

Placeringen af vandledninger kan variere afhængigt af dit køleskab model, så tjek din instruktionsbog. Undersøge hver linje for punkteringer og huller. Også kontrollere, at linjerne er installeret korrekt og skabe en lufttæt forsegling på tilslutningerne. Hvis der er nogen problemer, kan du nødt til at erstatte nogle af slangen. Du kan bestille udskiftninger gennem Kitchenaids hjemmeside.

Nyligt installerede enheder

Når du første gang installerer dit KitchenAid køleskab, kan der være luft i vandledninger. Lufttryk kan forårsage vand til spurt eller sive ud af vand, linier, herunder en, der fører til dit vand dispenser. Løsningen er at sætte en stor beholder under din vand dispenser og tryk på knappen i fem sekunder for at give vand og luft til at klare linjen. Frigive dispenseren i fem sekunder og derefter gentage. Gøre dette indtil du har skyllet fire gallons af vand gennem linjen og derefter bruge din dispenser som ønsket.

For nylig ændret Filter

Nogle KitchenAid vand dispensere kommer med en vand filter valgmulighed. En indikatoren vises på kontrolpanelet, når filteret skal udskiftes. Udskiftning af filteret er en enkel procedure, men mange ejere glemmer at skylle linjerne for at forberede det nye filter til brug, forårsager vandet til at dispensere fra enheden uregelmæssigt. Flushing linjerne betyder blot at placere en stor beholder under vand dispenser mens vekslende mellem at trykke på knappen i fem sekunder og lade det hvile i fem sekunder, indtil du har kørt omkring fire gallons gennem systemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com