Længden af et hjørne skab

September 19

Standardmål på et hjørne skab, herunder længde, er ofte køkkenskabe. Denne uudtalte regel gælder også for garagen eller kælderen kabinetter. Men dimensionerne varierer da hjørne kabinetter kommer i to forskellige formater: væg monteret og gulv-baseret kabinetter. Gør det selv-bygherrer skal være opmærksom på størrelse forskelle, hvis planlægger at bygge nye hjørne skab enheder.

Base hjørne skab

Underskabe, herunder hjørne kabinetter, er dem, der ligger på gulvet. Disse kabinetter er også dem, der yder støtte til køkkenbordet. En L-formet base hjørne skab måler 34 1/2 inches i højden. Væg længde, også kendt som bredde, måler 36 inches på begge vægge i 90-graders L-form. En funktion af denne type enhed er en lazy Susan, som er en hylde, der spinder rundt for opbevaring bekvemmelighed.

Væg hjørne skab

En væg hjørne skab er monteret på væggen over bordpladen. Længden af denne type enhed er forskellig, afhængigt af design. Hvis væg hjørne enhed er en L-form, ville længde enten være den samme som basisenheden eller længden af væggen rummet tilgængelige. Men nogle hjørne væg enheder har et trekantet design, hvilket betyder, at fronten er vinklet på 45 grader. Længde, eller bredde, dette design er ca 24 inches på begge vægge i 90-graders væg hjørne.

Frontal forskelle

Selvom væg og base hjørne kabinetter er ligeledes struktureret passer til 90-graders hjørner, varierer frontal udseende meget. Underskab er L-formet, hvilket betyder, at fronten af kabinettet er en 90-graders vinkel. Forsiden af den væghængte hjørne skab kan imidlertid den samme vinkel på 90 grader som base kabinet mod væggen og en 45-graders vinklet skab dør, hvilket betyder, at selve enheden bliver trekantede med 90 grader væg hjørne.

Omkringliggende kabinet målinger

Gulv-baseret hjørne kabinetter er omgivet af underskabe, der er enten enkelt eller dobbelt-dørs enheder. Overskabe hænger ofte på begge sider af hjørnet kabinetter. Disse enheder har ofte de samme højde og dybde målinger til at sikre en konsekvent højde og øverste overflade i køkkenet. Den eneste varierende måling er bredden som dobbelt-door frysere er meget bredere end single-dørs skab strukturer. Kabinet bredde øger almindeligvis 3-tommer ad gangen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com