Lærred solen skygge projekt

August 4

Lærred solen skygge projekt

Et lærred solsejl skaber køligere temperaturer i din baghave. Du vil finde flere forskellige muligheder for at installere et solsejl over din dæk eller gårdhave. En er især sejl skygge. Denne alsidige løsning passer til alle typer af hjem.

Sejl nuancer

Et entydigt alternativ til en fælles paraply er et sejl skygge. Dette produkt indeholder alsidighed med nem installation. Det er lavet af en sejl-formet stykke stof strækkes over dele af baggård. Canvas stof er trukket undervises til at danne et vandret baldakin. Indlæg bruges til streng stoffet over gården, så meget af projektet involverer grave huller og indstilling indlæg. Det er svarer til at installere en hegnspæl eller i jorden lygtepæl. Eller sejl nuancer er knyttet til eksisterende strukturer.

Valg af tekstiler

Flere selskaber fremstilling sejl solen nuancer til brug i området baghave eller terrasse. De blokerer op til 90 procent af ultraviolette stråler. Lærred og andre stoffer som akryl og nylon anvendes. Vær opmærksom på at stoffer ikke lavet til udendørs brug er tilbøjelige til at falme og indsamler meldug. Fremstillede udendørs sejl nuancer er specielt designet til at modstå UV-lys, meldug og vejr. Lærred giver holdbarhed og beskyttelse mod solen, så længe det er behandlet eller belagt for at gøre dette.

Installation Tips

Måle din baghave området hvor du ønsker at installere skyggen. Måle længden og bredden til at få et samlede areal til din skygge. Husk på retningen af sollyset, når du installerer din skygge. Sted i skyggen, hvor det blokerer det meste af eftermiddagen lys, når solen er mest intense og position i skyggen, så det er direkte foran solen, kaster en længere skygge, hvis muligt.

Installation materiale

For at installere bruge skyggen massivt stål indlæg, som er sat i mindst en fod af beton. Vedhæfte kroge til siden af dit hus, hvis det er muligt, det sparer en masse tid. Sejl nuancer har bungee kroge til at gøre installationen lettere og sikre en stram pasform. Sørg for at din målingerne er præcise nok til at rumme nuancer og skabe en stram pasform. Derefter justere længden af bungee krogen til at skærpe dine sejl skygge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com