Lærred stole vægtgrænse

June 20

Lærred stole vægtgrænse

Populære strand brug, camping eller blot lounging rundt om gården, lærred stole køre farveskala af vægtgrænser, med de fleste støtte mindst 225 lbs, og nogle stand til at holde så meget som 300 lbs. Hvis størrelsen af den person, der vil sidde i stolen er et spørgsmål, du bør tage sig tid til at finde en passende model snarere end sensationsprægede det ene du se fra hylden. Heldigvis, alle de oplysninger, du behøver at vide skal udskrives på producentens tag fastgjort til kroppen af individuelle stolen.

Tag

Enhver lærred stol fremstillet i USA eller importeret til salg i USA skal bære en permanent anbragt tag giver en vægtgrænse, sammen med forskellige andre formaninger om anvendelse eller misbrug af stolen. Du skal muligvis læsebriller for at skelne med småt, men en maksimal vægt vil blive afsløret ved eftersyn. Hvis du spekulerer nøjagtigt hvor meget en bestemt stol afholder, ikke stole på sælgerens gæt. Læs tag og vide med sikkerhed.

Ramme

De fleste lærred stole er bygget på enten en stål, aluminium eller træramme. Du kan ikke altid fortælle bare ved at kigge som er mere robuste. Meget afhænger af variabler som diameteren af stål eller aluminium, eller type og tykkelse af træ. For eksempel kan en tilsyneladende robust direktør stil lærred stol bogføre en vægtgrænse på 225 lbs., mens en flimsier udseende aluminium rør ramme kan gå helt op til 250 lbs. holde i tankerne at rammen er den del at beskæftige sig med. Lærredet er ikke normalt i risiko for at rippe eller rive.

Heavy Duty

Hvis en vægtgrænse på 200 - 300 pund ikke er høj nok til din påtænkte brug, der er specielt konstruerede modeller normeret til at holde så meget som 1.400 lbs., som sikkert skal støtte enhver person i verden, sammen med en ven eller to. Selvfølgelig, en stol som dette vil koste betydeligt mere end 30 bukke eller mindre kan du betale for en off-the-shelf model, men når vægten begrænse er en bekymring, ekstra omkostninger forventes det værd.

Overvejelser

Resultatet af Miraklet af moderne materialeteknologi er en bred vifte af lave omkostninger, lightweight, transportabel lærred stole i næsten enhver konfiguration, du kan drømme op. Drikke indehavere, foden hviler og vedlagte parasoller er blot nogle af tilbudene. Den nederste linje er, at lærred stole er kommet en lang vej, at få lettere og stærkere på samme tid. Med lidt tid brugt på at læse tags, kan du finde en, der passer til din vægt og tilbehør behov på samme tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com