Låge samfundet fordele

April 25

Låge samfundet fordele

Mange mennesker, der bor i kontrolleret adgang, gated Fællesskaber, herunder dem med høje indkomster og pensionister, favor livsstil i disse lokaliteter, mæglere og samfundsforskere sige. Enklaverne blive mini-Fællesskaber for beboere, der higer efter en adstadig, forudsigeligt miljø, og har ikke noget imod at blive relativt isoleret fra andre samfund.

Sikkerhed

Mennesker, der bor i gated communities styre adgang via nøglekort, elektronisk koder, videoovervågningsudstyr og sikkerhedsvagter, sikkerhedskonsulent Chris McGoey påpeger i en 2007 kriminalitet læge artikel. Dette afskrækker kriminalitet og holder fremmede--herunder uvelkomne sælgere--ud, hvilket gør Fællesskabets rolig og sikker, Barcelona Field Studies Centre siger.

Økonomiske virkninger

Rige skatteydere købe hjem i gatede communities, og der giver mere finansiering til lokale regeringer. Beboernes tilstedeværelse også tilskynder andre velhavende hjem-seekers at købe og udvikle egenskaber i nærheden. Dette kan hjælpe økonomisk kriseramte kvarterer at inddrive, Barcelona Center artiklen påpeger også. Det høje niveau af hjem-ejer tilfredshed og livskvalitet i disse boligejere nyde forvandler dem til longtime beboere, stigende økonomiske og sociale stabilitet.

Social atmosfære

Folk med lignende indkomstniveau har ofte kompatible sociale værdier, erfaringer og prioriteter. Som et resultat, de har tendens til at stole på og socialisere med hinanden mere end dem i blandet indkomst kvarterer do, foreningen Times rapporterer. Mange af disse samfund tilbyder også faciliteter såsom community centre, rekreative og andre aktiviteter for at tilskynde beboerne til at mingle, siger The Truth om Realty hjemmeside.

Tilpasning af tjenester

Låge samfundet beboere er mere tilbøjelige end andre til at være utilfredse med kvaliteten af de offentlige tjenester, men foretrækker at betale for dem privat. Nogle Fællesskaber oprettet separate kommuner eller andre typer af juridiske underinddelinger for at administrere deres egne sne og papirkurven fjernelse, gaden rengøring og sikkerhed, siger foreningen gange. Dette giver dem mere kontrol over kvaliteten-of-life spørgsmål og frigør lokale regering støtte service udbydere for at afsætte ressourcer til lavere indkomst beboere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com