Lakering kælderen omkostninger

August 2

Lakering kælderen omkostninger

Mange nye boliger har ufærdige kældre gemme den oprindelige køber nogle penge. Ældre huse kan også have disse ufuldstændige rum, der har været anvendt primært til opbevaring. I begge tilfælde tilføjer lakering en kælder værdi til et hus, fordi det øger brugbar beboelsesrum. Selvom en handy boligejer kan udføre mange opgaver, byggeri, indeholder en professional de mest effektivt og praktisk service til en pris.

Tilladelser

Afhængigt af arbejdet, lakering en kælder generelt kræver tilladelser fra by eller amt regeringen. De kan bestå af en byggetilladelse for strukturelle ændringer, en elektrisk tilladelse til elektriske installationer, gas tilladelser for gasapparater eller rør, mekanisk tilladelser til kanalsystem og VVS tilladelser for at tilføje dræn eller bade. Arbejdstilladelse proces kræver planer og inspektioner for at sikre arbejde opfylder bygningen og sikkerhedsstandarder. Selvom boligejere kan ansøge om alle tilladelser for mindre end $100, bør en entreprenør omfatte omkostningerne i hans bill.

Grundlæggende

Omkostningerne i forbindelse med lakering en kælder varierer afhængigt af størrelsen af pladsen, mængden arbejde behov og omkostninger til materialer, der generelt tegner sig for en fjerdedel til en tredjedel af samlet. Meget af udgiften er på arbejdsmarkedet, så enhver form for arbejde, boligejer kan gøre vil spare på det endelige beløb. Omkostninger spænder fra $25 per kvadratfod på den lave ende til $75 eller mere for luksus finish. En 1.000-kvadrat-foot lakering kan køre fra $25.000 til $75,000, herunder vægge, gulve, ledninger, isolering og et badeværelse, ifølge omkostninger ugle 2011 publikation.

Badeværelser

Den største enkelt omkostning i en kælder lakering er at tilføje et bad. At fjerne dette værelse sparer penge, men badeværelse tilføjelser typisk få dækket deres udgifter ved salg af hjemmet. Ifølge CostOwl.com, en simpel halv-bad kan koste $5.000, og en fuld badekar kan koste $10.000 eller mere afhængigt af finish. For eksempel, koster en enkel, single-hole hane i poleret krom omkring $60 fra Home Depot uden installation. En mere traditionel-ser version med buet rør i gnides bronze kører $400.

Beliggenhed

Hvordan løn for entreprenører varierer på tværs af landet påvirker omkostningerne ved kælderen lakering. Ifølge den Bureau of Labor Statistics i maj 2010 tjent byggeri tilsynsførende en gennemsnitlig løn på $29.93 pr. time. Deres højeste lønninger var i Alaska på en gennemsnitlig $39.12 per time og Illinois ved en middelværdi $36.40 per time. For byer var den højeste løn i Bay området i Californien. San Francisco viste middel til $41.04 pr. time, Oakland havde $41 i timen og San Jose var $40.97 per time. I landdistrikterne havde sydvestlige Alaska den højeste løn på $39.35 pr. time, efterfulgt af dele af Nevada på $39.24 pr. time.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com