Lakering trægulve med olie

May 12

Ved hjælp af olie til slut gulve er en metode, der var omkring længe før moderne lak og polyurethan glosser. Nogle mennesker stadig foretrækker den gamle metode, fordi det giver gulvet mere naturligt udseende glans. Nej, ikke vil gulvet være '' fedtet '', når det er gjort. Hele idéen er, at olien opsuger ind i skoven, i stedet for sidder på toppen af det ligesom glans gør. Tung olie er den foretrukne behandling, selvom det er så tyk, at det skal være skåret 50-50 med maling tyndere. Nogle kommercielle produkter tilføje hørfrø olie og harpiks til tung olie til at give det mere glans.

Strippe gulvet

En olie-baserede finish ikke vil arbejde over en eksisterende lak eller polyurethan frakke, fordi de vil forhindre olien i fuldt iblødsætning i skoven. Fjern den eksisterende coat finish med en kemisk floor stripper, tilgængelige på dit hjem forbedring butik. Børste eller spray det på, give det et par minutter til at blødgøre op overfladen, så Skrab ud gamle færdig med en spartel. Opfølgning ved at skrubbe ud sidst af rester med en stiv børste og fortynder.

Sand og pletter

Bruge en håndholdt magt sander eller gulvet sander til at tage det øverste lag af træ og eksisterende plet på gulvet, så træet nedenunder vil opsuge olien. Bruge 100-sandkorn sandpapir først, efterfulgt af 220 sandkorn sandpapir til at udjævne overfladen. Støvsug gulvet grundigt at få alle støvet op. Derefter anvende din olie-baserede plet (hvis du ønsker ordet farves) med en børste. Startende fra det fjerneste hjørne af værelset, børste plet på, lad det sidde et øjeblik, derefter tørre det af med en tør klud. Hvis det ikke er mørk nok, lad det sidde lidt længere. Lad pletten tørre i mindst en hel dag.

Anvende olie

Anvende din tung olie sammensatte fra det fjerneste hjørne af værelset, sprede det på tværs af gulvet med en lammeuld pad. Kommer nok på, så det sidder på overfladen, så vent til pudsning at starte til kedelig, hvilket tyder på det er blevet absorberet i skoven. Anvende en anden lag, derefter en anden, indtil det ikke længere opsuger. Aftørre overskydende fra overfladen med tørre klude. Gentag hele processen for en anden behandling 24 timer senere, og 24 timer efter, at. Gør det til fire eller fem på hinanden følgende dage, indtil gulvet ikke vil tage nogen mere olie. Give det en sidste polering med tørre klude, så lad det sidde en ekstra dag før du bruger den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com