Laminat bordplade farver til køkkener

March 29

Laminat er fremstillet af lag af belagt papir, der presses sammen under varme og tryk. Traditionelle sorter er farvet på det øverste lag og belagt i hård plast. Laminat bordplader fås i mange farver, og at finde den farve, der er egnet til dit køkken kan være dikteret af slid og ælde du forvente at modtage.

Naturlige farver

De trykte overflader af laminat bordplader kan efterligne naturlige overflader som træ, sten og granit. Teknologi har forbedret til det punkt, hvor disse trykte overflader ser mere realistisk. Laminat farver er kombineret på en måde, der giver den resulterende udskrevne overflade mere dybde og tillader farvevariationer til bedre ligner korn linjer af ægte træ eller veining og farve ændringer set i en granit slab. Farvevariationer kan også gøre bære mindre mærkbar.

Mørke og lyse farver

Laminat er et slidstærkt countertop materiale, men det er tilbøjelige til at ridser. Ridser gøre ofte en lysere farve synlig under overfladen, så laminater i mørke farver har tendens til at vise ridser mere end lys-farvede laminater. Hjem forbedring butikker har ofte prøver af køkkenbordet laminater kendt som farve chips. Tag et par farve chips hjem med dig og sætte dem gennem en bunden test ved at køre kopper, en smør kniv eller andre varer over dem for at se hvordan de ser ud når de er skrabede, som vil give dig en bedre idé om, hvordan bordpladen ser ud, som det bruges over tid.

Solid kerne farver

Installere en solid core laminat bordplade, som også er kendt som farve-gennem laminat. Denne type af laminat er ikke bare farvet på overfladen men har farve løber hele vejen igennem. Det er ofte mere dyrt og fås i færre farver end traditionelle laminat. Ridser er endnu mindre synlige, da farven trænger hele produktet. De mørke kanter ofte synlige på traditionelle laminat tællere også elimineres fordi samme farve kører hele produktet.

Overfladefinish farver

Den måde en laminat overflade er færdig vil også påvirke din farvevalg. Laminat bordplader kommer normalt med en mat eller blank finish. Blanke overflader har en skinnende overflade, som forringer enhver farve, du vælger, fordi farven er mindre synlige, da lyset bounces off en skinnende overflade. Slid er imidlertid mere synlige med tiden som skinne slidt væk fra områder af køkkenbordet, får tunge brug. Nogle mat finish er grove, hvilket gør dem sværere at rense, fordi det er udfordrende for at fjerne snavs og skidt fra krinkelkroge af en grov overflade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com