Laminat bordplade Metal Trim Installation

December 10

Trimning dit laminat bordplader tilbyder en ændring af tempo fra normen, samtidig med at den giver dine tællere en retro 1950s diner look. Metal trim til din laminat bordplader er tilgængelig i en bred vifte af mønstre og farver, med en enkel at anvende snap-on system, der sparer dig for installationstid mens du fjerner behovet for at skrue trim på plads. Da de fleste metal trim er lavet af rustfrit stål, er det endnu lavere-vedligeholdelse end laminat på resten af disken. Desuden det er holdbart, og vil vare så længe som laminatet dækker resten af dine bordplader.

Instruktioner

•Measure længden og højden af din køkkenbordet kanter, ved hjælp af et målebånd. Brug disse målinger til at købe nok snap-on metal trim brikkerne til at passe din køkkenbordet længde samtidig også være af en tilstrækkelig højde. Tilføje omkring 10 procent til længde at tillade skære trim passe stramt eller gering for at dække hjørner.

•Tag på et par arbejdshandsker og sikkerhed goggles for beskyttelse. Måle køkkenbordet igen for at gøre sikker på dine målinger er nøjagtige. Når måling, måle omkring udvendige kanter, som du kan placere en bøjning i trim på disse punkter at holde trim løbende. Markere en skærende linje på tværs af snap-på trim, ved hjælp af en fedt blyant med en lineal placeret langs trim til at holde din skæring linje plumb. Mark markerer langs trim på alle udvendige hjørner så godt. Bruge separate trim stykker hvor du finde indvendige hjørner på din bordplade. Skær trim retning skæring, ved hjælp af et par af tin snips. På den udvendige hjørne steder, skære de øverste og nederste kant af trim hvor trim passer over toppen og bunden af køkkenbordet når knipsede på plads.

•Bend trim i en 90-graders vinkel på de udvendige hjørne steder. De afskårne top- og bundkanterne af trim vil overlappe hinanden. Skære overlapning stykker, så de kommer sammen med en 45-graders vinkel til at oprette en spidsvinklet kant, der vil passe fladt mod toppen og bunden af din bordplade i hjørnerne.

•Applicer en perle af silikone caulk langs kanten af køkkenbordet. Placer trim på countertop kant, og tryk det på plads indtil trim er fladt mod countertop kant, med de lille trim kantning stykker overlappende top- og bundkanterne af køkkenbordet. Placer en anden perle af caulk langs kanten af trim hvor det opfylder den laminat overflade for at forhindre vand i at flyde under trim. Glat caulk med en våd fingerspids.

•Installer de to dele af en indvendig hjørne ved at lave en 45-graders miter klippe langs møde kanterne, og derefter lime begge på plads med caulk.

•Skub metal trim backsplash trim ned bag på køkkenbordet langs væggen, med den udhængende del af randen mod selve køkkenbordet. Glide trim ned bag på tælleren, indtil den overhængende stykke ligger fladt langs bagsiden af køkkenbordet. Hvis bordpladen var allerede limet til væggen, derefter bruge en spartel til at bryde den limet bånd mellem køkkenbordet og væg ved at tvinge kniv langs bagsiden af køkkenbordet mod væggen, før du placerer metal trim backsplash.

•Sæt en perle af caulk langs bunden af backsplash trim for at beskytte mod fugt samt. Glat caulk på plads med fingerspidsen våde og derefter tillade limen og caulk 48 timer til at tørre tid, før du bruger den nyligt trimmet køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Arbejde handsker for at beskytte dig selv mod skade, mens skære trim på grund af de skarpe kanter denne proces opretter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com