Laminat bordplader, der ligner sten

August 9

Laminat bordplader, der ligner sten

Ikke alle har råd til en naturlig granit eller marmor køkken countertop, men bare om alle kan sætte pris på luksuriøse udseendet af sten i køkkenet. I gamle dage, billig laminat bordplader, der forsøgte at foregive at være sten var blot indlysende efterlignere, men nye produktionsteknikker har hjulpet laminater at lukke kløften mellem sig selv og deres dyrere mineral konkurrenter.

Sten-Look laminater

På et tidspunkt, opnåede laminat bordplader udseendet af natursten ved at indarbejde en fotografisk reproduktion af sten, der nogle gange lignede det autentiske materiale og undertiden lignede en dårlig fotografi af stenen. Nyere laminat produkter, dog drage fordel af nye teknologier til at opnå en mere realistisk illusion. Forbedret imaging-teknologi giver billeder, der ser bedre ud, og store billeder undgå uønskede flisebelægning effekt forårsaget af et lille billede, der gentages igen og igen hen over overfladen af køkkenbordet. Nogle laminater bruge en tekstureret overflade til at efterligne gruber og huller i ægte sten, og laminater med ensartede farver fra top til bund minimerer uinteressante mørke linjer på kanten af tællere.

Kantning indstillinger

Nyere laminat bordplader kan drage fordel af kantning indstillinger for at gør dem ser mindre som ældre laminater. I modsætning til den velkendte torv eller skrå kanter wrap bull-næse eller vandfald kanter rundt i kanten af køkkenbordet, at fjerne den fælles linje, der er karakteristisk for laminat tællere og på samme tid, gentage kant behandlinger, der er almindelig på sten eller andre solid-surface bordplader.

Omkostninger

Den primære fordel ved laminat bordplader i natursten, manipuleret sten eller solid-surface materiale såsom Corian er omkostningerne. Laminat bordplader kan koste så lidt som en halv så meget som solid-surface bordplader og så lidt som en tredjedel så meget som naturlige granitbordplader. Naturlige marmor bordplader kan koste næsten 10 gange så meget som laminat bordplader. Moderne høj kvalitet laminater vil koste mere end grundlæggende laminater, men selv de højeste kvalitet laminater er betydeligt billigere end andre materiale indstillinger.

Fordele og ulemper af laminat

Ud over at være billigere end sten, har laminat bordplader nogle andre fordele. Laminater er ikke porøse som sten og er mindre modtagelige for pletter. De er nemmere at installere og nemmere at erstatte hvis beskadiget. Laminater er dog betydeligt mindre holdbare end sten bordplader. Laminater er sårbare over for skader fra varme og ridser, og skrappe rengøringsmidler kan beskadige en laminat overflade. Synlige sømme og kanter giver laminat en æstetisk ulempe, og sollys kan falme sin finish over tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com