Laminat flydende gulv Installation

August 11

Laminat flydende gulv Installation

Laminat gulve er lavet af lag af syntetisk materiale, ofte fiberboard og melamin harpiks, der simulerer træ. Det er billigere end løvtræ men er designet til at have den samme visuelle appel, selv om det ikke er så holdbare. Laminat gulve er rillet på hver side at tillade planker til at fastgøre sammen. Det er ikke nødvendigt at lim, søm eller ellers lægger det til sub gulvet dermed sigt "flydende gulv". Ingen søm, skruer eller lim er nødvendig for at deltage plankerne. Dette giver mulighed for nem installation og udvidelse og sammentrækning uden nogen stress til gulvbelægning eller sub gulv.

Instruktioner

•Forbered overfladen af sub gulvet. Dette kan være beton, vinyl eller træ. Du skal fjerne tæpper forud for installationen. Det er afgørende for sub gulvet at være niveau og fri for fremmedlegemer, som ville forårsage laminatgulv til at spænde. Skrabe ned alle lim rester og sørg for at fjerne enhver negle. Feje gulvet, så test for fladhed med et niveau og to straight-kanter; 12 og 6 fod lang. Udfylde nogen lukkede mere end 1/8 tomme med gulv nivellering sammensatte. Påfør med en murske, plan med en skraber og henstår i 48 timer at tørre eller brug en tørretumbler til at fremskynde tørringen.

•Measure bredde af rummet og kløft ved bredden af hver laminat plankegulv. Giver mulighed for en 1/4 tommer ekspansion hul omkring væggene, og omkring hvilken som helst anden udvækster som dørkarme og rør. Beregne hvor kan man så plankerne, så de vil passe. Brug en elektrisk sav.

•Sweep gulv igen og lå en del af underlag materiale. Tape med emballage tape og mulighed for 2 inches overlapper på væggene til at tillade nogen kompression under installationsprocessen. Dette kan være trimmet med en hobbykniv, når hele gulvet er afsluttet. Brug 1/4 tommer afstandsstykker rundt væggene og lægge den første planke over underlag mod væggen. Den første planke bør altid være fuld længde, men de andre er lagt i en forskudt længde mønster. Fastgør planker sammen efter producentens anvisninger, indtil du har fuldført et afsnit. Bruge en gummihammer, hvis nødvendigt. Sælg mere underlag og Gentag. Så planker til at gå rundt om et objekt, hvis det er nødvendigt og altid bruge 1/4 tommer afstandsstykker omkring objekter. Bruge en aftrækker værktøj til at passe den sidste planke.

•Tag spacere og fyld ekspansionen huller med silikone fugemasse i køkkener og badeværelser og udvendige døre. Brug matchende gulvet kvadrant til slut kanterne og skjule ekspansion huller. Lim eller søm det til væggen, men ikke til laminat, som skal have lov til at "flyde".

Tips & advarsler

  • Det er ikke nødvendigt at tape underlag når æglæggende laminatgulv over eksisterende trægulv.
  • Placere kasserne af laminat i den tiltænkte plads til 72 timer til at kunne absorbere enhver fugt og udvide forud for installationen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com