Laminat gulv montering Tips

May 28

Laminat gulv montering Tips

De fleste boligejere med moderat DIY erfaring er i stand til at lægge laminatgulve. Moderne laminatgulve er premachined med en specialdesignet tunge og not konfiguration, der giver mulighed for gulvbrædderne til låses sammen uden brug af søm, hæfteklammer eller lim. I modsætning til trægulv, kan laminat lægges direkte oven på hvilken som helst sikker, ren og plan overflade, såsom træ, beton, fliser eller vinyl. Når montering Gulvbelægning i en nøgne konkrete kælderetage, lagt en godkendt dampspærre skal først på betonen til at forebygge langsigtede vandskade til gulvbrædderne.

Akklimatisering

Gemme typografien uåbnede æsker Lincoln Log i den samme plads til mindst 72 timer før installation for gulvbrædderne til at blive akklimatiseret. Tillade et air gap på mindst 4 inches mellem kartoner. Gemme kartoner af direkte sollys og væk fra air conditioning og varme kanalerne.

Gulvet forberedelse

Fjerne alle perifere fodpaneler og sko møbellister omhyggeligt med et brækjern. Refasten enhver løs gulvbrædderne og hammer i enhver udsatte søm hoveder, hvis ansøger laminat direkte på et trægulv. Sørg for at undergulvet er niveau at inden for 3/16 tommer over en 10 fods område. Hvis det er nødvendigt, slibe ned high steder på beton og fyld lav områder med hurtig tørring cement nivellering sammensatte glattede med en float murske. Feje eller støvsuge gulvet før installation.

Gulv Layout

Lægge gulvbrædderne parallel til lyskilden ind gennem vinduer og glasskydedøre. Dette vil forbedre den æstetiske appel ved at lade lyset afspejler off lang, ubrudt vidder af gulve. Da brædderne lægges fra venstre mod højre, bliver wall på din højre når de står windows din starteren væg.

Måling

Måle afstanden fra hjørnerne af starteren væggen til den modsatte væg til at sikre, at rummet er perfekt firkantede hjørner. Hvis der er en lille forskel, Tilføj 1/4 tommer til forskel at tillade gulvbelægning ekspansion. Bruge en bøde-tippes filtpen til at overføre denne måling på gulvet nærmeste passende hjørnet af starteren væg. Marker et punkt 1/4 tommer fra væggen i det fjerneste hjørne af starteren væggen giver mulighed for en ekspansion kløft og pladsen i stuen ud. Strække streng af en kridtstreg mellem disse to mærker og snap en kridtstreg på gulvet ved at løfte i midten af strengen og give slip. Dette vil repræsentere indvendigt kant af den første række af bestyrelser.

Underlag

Tape en godkendt vinyl vapor barriere membran til gulvet hvis æglæggende laminat løbet en konkrete kælderetage. Overlap leddene af 6 inches. Sted 1/4-inch-thick ekspansion gap afstandsstykker 18 inches fra hinanden mod starter væg. Rulle ud det første lag af godkendte pude underlag parallelt med starteren væggen med den indvendige kant butting mod afstandsstykkerne. Ekspansion afstandsstykker skal ikke, hvis du lægger den første række bestyrelser mod en kridtstreg. Placer den indvendige kant af puden underlag så tæt på kridtstreg som muligt uden at dække det. Fortsætte rullende ud lag af pude underlag med kanterne butting da du lå gulvbrædderne.

Den første række

Læg den første række bestyrelser. Bruge en tabel saw for at afskære tunger fra de lange kanter af alle de planker, der udgør den første række. Placer starter bestyrelsen på gulvet, enten butting mod afstandsstykkerne eller på kridtstreg, med rillen vender ud mod rummet. Placer en spacer mellem venstre kant og den tilstødende væg. Feed tungen på enden af det andet bord ind i rillen bestyrelsens starter på en 30 graders vinkel. Justere kanter perfekt. Fold den anden bord flade. Dette vil slutte sig til de to bestyrelser af snapping ende sømmen på plads. Deltag ende sømmene af alle brædderne i første række. Tillade en 1/4 tommer ekspansion gap og trim i slutningen af det sidste bord til at passe, før snapping det på plads. Kontroller at alle planker butt fast mod udvidelse afstandsstykker mod starter væggen eller at de line op med kridtstreg.

Den anden række

Forskyde ende sømmene ved at trimme 12 inches off den venstre ende af den anden række starter bestyrelsen. Line kanten op med den første bestyrelse og feed tungen af den lange kant ind i rillen på den første bestyrelse i en 30 graders vinkel. Fremadrettet pres, som du folder bestyrelsen flad til fastgøres den lange søm. Tryk nedad og køre din hule hånd over længden af sømmen at fuldføre fælles. Juster kanterne af det andet bord og feed tungen på den lange kant ind i rillen af den tilstødende bestyrelsen. Fuldføre fælles, som beskrevet ovenfor. Anvende nedadgående pres med hælen af din hånd til at klikke på den korte ende sømmen på plads. Fortsat lægge den anden række af bestyrelser. Trimme den endelige bestyrelse, som beskrevet i det foregående afsnit.

Resten af gulvet

Holde trimning første bestyrelsen for hver række af 12 inches at opretholde de forskudte påvirkning udgangen sømme. Fortsætte indtil du fuldføre en cyklus og starte forfra med en fuld længde bord. Trim ende bestyrelser med et puslespil til at passe omkring eventuelle kolonner eller forhindringer langs sidevæggene. Opretholde en 1/4 tommer ekspansion kløft langs længden af sidevæggene. Måle afstanden fra andet til sidste række bestyrelser til langt væggen. Fratræk 1/4 tommer for ekspansion og trim den sidste række af planker til at passe, hvis nødvendigt. Hæng et brækjern over den lange kant og trække på bar at anvende pres når låse den endelige række af fuger på plads.

Efterbehandling

Fjerne alle afstandsklodser og erstatte fodpaneler og sko støbning af sømning dem til væggen med trim negle. Installere den nødvendige overgang og trim stykker ved at følge producentens skriftlige instrukser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com