Laminat gulv trapper Tips

October 13

Laminat gulv trapper Tips

Laminat gulve er installeret uden søm eller lim, ved hjælp af metoden "flydende" gulvet at forhindre, at overfladen buckling når det udsættes for ændringer i atmosfæren. Installation på trappen er undtagelsen fra reglen; Du skal klæbe et laminatgulv, når du installerer det på trappen. Fordi der er sådan en bred vifte af stilarter i trapper, er det værd at bemærke, at Pergo, den største producent af laminatgulve i verden, foreslår at konsultere en professionel laminat entreprenør, der har specialiseret sig i trapper er ofte nødvendig for nogle ulige-formet applikationer.

Trappe Prep

Renlighed og soliditet af trappen er både afgørende for en vellykket installation. Clean hvert trin og riser for snavs, snavs og gamle klæbemiddel. Inspicere hver skridt for udstående negle, beskadigede områder og løshed; erstatte en bestyrelse, hvis det ikke er sund.

Markeringer

Nummerere hvert trin, før du begynder. Markere bagsiden af hvert stykke af laminat du klippe med en blyant, at bemærke det tilsvarende skridt og om afskårne stykke er en slidbane eller en riser. Gentag med trappe forkant stykker.

Tør Lay

Måle, klippe og lægge hvert trin, før du påbegynder installationen. Laminat på trappen kræver ikke en udvidelse plads; Derfor er det kritisk at skære hver slidbane og riser til at passe stramt. Trin og stødtrin er lidt anderledes i størrelse, og skære alle brikkerne til en standard måling kan ikke resultere i en ordentlig pasform.

Trappe forkant

Laminat på trappen kræver en trappe forkant på hvert trin; tage hensyn ved måling og tørre æglæggende slidbaner og stødtrin. Skær hver trappe forkant med dens tilsvarende slidbane til at sikre korrekt pasform; trapper med en åben side kan kræve trappe forkant på sidekanten så godt, og du skal skære slidbaner i overensstemmelse hermed.

Selvklæbende

Altid bruge den selvklæbende laminat fabrikanten for trappe program anbefaler, og tillade limen tørre og hærde i den anbefalede tid før brug trappen til at sikre både kvaliteten af installationen og integriteten af producentens garanti.

Fugemasse

Nogle producenter anbefaler, at du anvender en fugemasse på fælles hvor slidbanen møder riser. Altid Følg producentens installationsvejledning til at vedligeholde dit gulv garanti.

Efterbehandling

Planlægge, hvordan du vil afslutte kanten af din trappe. Mens trappe forkant bruges til kanterne af skridt, er kvartal-runde typisk bruges på slidbanen og riser leddene samt langs væggen eller omkring spindler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com