Laminat hårdttræ gulv Installation

October 11

Laminat gulve er en tegnebog-venlige alternativ til hårdttræ gulvbelægning. I mange tilfælde kan du købe laminat gulve til halvdelen eller endda en tredjedel af, hvad du betaler for hårdttræ planker og laminatgulve er meget lettere at installere. En person med minimal gør det selv-viden kan installere laminatgulve i et værelse på bare en dag. Laminatgulve nøje ligner massivt løvtræ, og er modstandsdygtig over for slid og ælde, men undergulvet skal være niveau forud for installationen.

Instruktioner

•Sæt hårdttræ laminat gulve i rum ca 24 til 48 timer før installation. Dette tillader planker til at tilpasse sig den temperatur og luftfugtighed i rummet.

•Kontrollér undergulv for store bump eller dips. Hvis overfladen ikke er flad, skal du løse dette før du installerer den laminatgulve. Ellers vil gulvbelægning flytte og knirke. Lave bump eller DIP ved at sprede ud selv nivellering sammensatte. Lad stoffet tørre og derefter fjerne høj steder med en sander. Støvsug gulvet, når du er færdig.

•Trim i bunden af hver døren jamb med en svalehale så passer den nye gulvbelægning. Indstille skum underlag og en planke af hårdttræ laminatgulv ved siden af døren jamb. Brug disse som vejledning til at trimme doorjamb med saven.

•Installer skum underlag på gulvet ved at rulle den og tape sømmene sammen med gaffatape.

•Installer den første række af laminatgulve. Sæt 1/4-inch afstandsstykker mod den længste væg i rummet. Angiv planking på plads mod afstandsstykkerne. Fastgøre enderne af brædderne sammen med en slagklods og en gummihammer. Cut den sidste planke i rækken til størrelsen på en gering sav og tap på plads.

•Fortsæt installation af laminatgulve. Cut den sidste planke i hver række med gering sav. Forskyde leddene mellem rækkerne så de ikke line op.

•Measure plads til den sidste række med et målebånd. Måle afstanden fra den sidste installerede række planker til 1/4-inch spacer. Markere denne måling på planker til den sidste række. Skære brædderne til størrelsen på en bordrundsav og installere på plads. Cinch bestyrelser, indtil de fastgøres i den foregående række med en pull bar.

•Tag spacere fra gulvet og installere baseboard eller sko støbning ovenfor ekspansion hul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com