Laminat Subflooring krav

November 11

Laminat Subflooring krav

Leder du efter en gulve option, som er holdbar og nem at rengøre, henvende mange boligejere sig til laminatgulve. Denne type af Gulvbelægning kan ligne hårdttræ, men er lettere at rengøre og vedligeholde end at bruge faktiske træ, hvilket gør det en ideel gulvbelægning valg for mange hjem. Enten professionelle installatører eller motiveret gør-det-selv kan installere laminatgulve i et hjem, men gulvet skal være installeret korrekt eller det vil ikke vare længe. En af de centrale komponenter i korrekt installation er undergulvet, eller på gulvet, at laminatet dækker.

Materiale

Laminat gulve dækker med succes de fleste typer af undergulvet. De mest almindelige undergulve er træ og beton; installatører kan vælge at lægge eller hælde en helt ny undergulvet før installere laminatgulvet, hvis de finder alvorlige skader på den tidligere struktur.

Installatører skal fjerne andre former for gulvbelægning at eksponere bunden undergulvet. Dette kan omfatte trække op tæppe eller afmonterer keramiske fliser. Nogle vinylgulve kan støtte en laminat top floor; Tjek din laminatgulv installationsinstruktioner om vinyl er en levedygtig undergulvet.

Fladhed

En af de vigtigste krav i en undergulvet er, at det er fladt. Hvis undergulvet ikke er flad, kan vand, luft og andre forurenende stoffer samles i hullerne mellem undergulvet og laminat. Dette kan forårsage simple problemer som knirkende gulve eller store skader såsom revnedannelse eller afskalning laminat.

Check for fladhed med professionelle lige kanter eller niveauer. Sikre enhver løs gulvbrædderne med skruer eller trælim. Til beton, bruge konkrete fyldstof eller nivellering sammensatte eller en overflade slibemaskine til at hæve eller sænke områder af ordet for at gøre det fladt. Alle reparationsarbejde skal være helt tørt, før du kan begynde at lægge den laminatgulve.

Renlighed

Nogle laminatgulve produkter blot snap sammen og lå på toppen af undergulvet. Andre kræver lim og lim til korrekt hold den laminatgulve i sted, undergulvet skal være helt ren.

Støv, snavs, maling, olie, voks og andre fælles undergulvet forureninger kan ændre den måde selvklæbende klamrer sig til undergulvet og laminat. Disse ændringer kan resultere i ujævn bestyrelser eller skiftende som limen tørrer.

Afhængigt af dit undergulv, kan du være i stand til blot vakuum og derefter vaskes gulvet med vand og sæbe til at fjerne snavs og støv. Hvis gulvet var tidligere voksede eller færdig, som i tilfælde af mange træ undergulve, skal du bruge en rystepudser til at fjerne gamle materiale.

Hvis du skal bruge sander, Sørg for at støvsuge og vaske for at fjerne støv og snavs forårsaget af slibning. Husk at undergulvet skal være helt tør før om laminatet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com