Laminat trægulv

December 29

Laminat gulve er mere holdbare end linoleum, nemmere at rengøre end løvtræ (men ikke så længe-varer) og er en rimeligt prissat mulighed for husejere der ønsker at opdatere gulve (og det kan installeres over de fleste gulve). Det sælges i en række forskellige mønstre, der passer til næsten ethvert rum i huset.

Typer

Laminat gulve er solgt som planker eller fliser, og som direkte pres eller højtryks laminat--refererer dette til hvor materialet er fremstillet. Højtryks laminat siges at være højere kvalitet, længerevarende laminat.

Funktioner

Laminatgulve forsinker godt mod pletter, ridser og udslip. Mønster (træ eller sten, for eksempel) er et print af produktet (som er grunden til, at det ser så realistisk) fotografi og dækket med indridse-resistent materiale.

Fordele

Fordi laminat kommer i en bred vifte af naturlige mønstre (træ eller sten, for eksempel) og farver, bør ikke du have problemer matche gulvbelægning med resten af dine møbler og apparater.Dette gulv er meget nemmere at installere end træ eller sten (de fleste laminat planker er tungen i groove).

Tidsramme

Hvor længe laminatgulve varer afhænger af kvaliteten af laminat og mængden af generelle mund trafik det modtager. Bbut forventer endnu lavere kvalitet laminat til at se godt ud i mindst 3 til 5 år.

Overvejelser

Lavere kvalitet laminat kan ikke holde samt fugt som højere kvalitet laminat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com