Laminat vs hårdttræ T-Molding

October 9

En T-molding er en trim stykke bruges til at udfylde hullet mellem to gulvarealer. Støbning kan anvendes mellem to forskellige typer af gulve eller i en døråbning, hvor gulve af to værelser mødes. T-lister kommer i forskellige materialer, herunder både laminat og trægulve.

Ved hjælp af T-Molding

T-molding har en profil af et brev "T." Toppen af støbning stykket strækker sig ud på begge sider og bunden strækker sig ned. Denne støbning fungerer kun på to gulvarealer af samme højde, og begge gulvarealer skal være fast og ikke dyppe ned, når trådte på. På grund af dette, en T-molding kan ikke bruges til at forbinde hårdt gulv med tæppe, men det kan bruges mellem laminat eller hårdttræ og en anden hård overflade af samme højde, som flise.

Laminat T-Molding

Hvis du har brugt laminat planker på en etage, giver en laminat T-molding den bedste løsning til at kombinere separate sektioner af gulve. Ved at vælge en laminat T-molding af samme producent som laminat planker i samme farve som gulv planker, sikrer du, at gulvet og støbning kampen. Som laminatgulve, laminatgulve et laminat, T-molding er udformet af sammensat træ og gennemsigtig belægning.

Hårdttræ T-Molding

Hvis du har hårdttræ gulvbelægning overflader, som du vil oprette forbindelse til andre gulvarealer, giver en hårdttræ T-molding den bedste løsning. Bruge en T-molding i den samme type af træ som hårdttræ-planker, såsom bambus eller fyr, og få støbning fra samme producent hvis det er muligt. Ligesom hårdttræ planker, en hårdttræ T-molding er udformet fra en solidt stykke af træ og har ingen form for belægning over træets overflade.

Installere T-Molding

Hvis du vil installere en T-molding mellem to gulvarealer lige højder, skal du have en plads til støbning. Dette kræver forlader en 1-tomme hul laminat eller hårdttræ gulv og tilstødende gulvbelægning overflade. Efter T-molding er skåret til bredden af rummet i døren eller mellem to gulvarealer, sporet for støbning er skruet fast til gulvet og T-molding skubbes ind i position på banen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com