Laminat vs keramiske gulve

July 17

Laminat og keramiske gulve er blevet populære muligheder, som de kan rumme en bred vifte af design ordninger. Både laminat og keramiske gulve er hård og alsidig.

Holdbarhed

Laminat og keramiske gulve er både modstandsdygtige over for ridser og skrammer, men keramiske gulve kan chip eller knæk. Selvom temmelig hård, laminat gulve kan blive ridset, og trods deres træ-lignende udseende, de kan ikke være refinished.

Udseende

Laminat gulve er designet af syntetiske materialer til at ligne træ, sten eller fliser. Keramiske gulve kan udformes i et mønster eller flise finish, at en boligejer begær.

Installation

Keramiske gulve er vanskeligt at installere og generelt kræver professionel assistance til de bedste resultater. Laminatgulve kan ofte være installeret uden professionel hjælp.

Sikkerhed

Keramiske gulve er ru på fødder, ryg og led og er mere tilbøjelige til at forårsage skade, hvis faldet. Knuses objekter er mere tilbøjelige til at bryde hvis faldt. Keramiske gulve føler også fysisk koldere i vintermånederne, selvom de kan være behagelig køligt om sommeren.

Omkostninger

Laminat gulve er generelt billigere at købe og installere end keramiske gulve, men de føjer ikke nyt til værdien af et hjem, som et godt installeret flisegulv kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com