Laminat vs Prefinished hårdttræ gulvbelægning

June 3

Laminat vs Prefinished hårdttræ gulvbelægning

Når bygning eller ombygning, du står over for en række valg: windows, inventar, tæpper og lys er nogle eksempler. Alle har et utal af muligheder. Gulve er ikke anderledes. En mulighed, som er meget populær og har et tidløst udseende og varm fornemmelse, er træ. To muligheder under trægulve omfatter laminat og prefinished hårdttræ. Begge har fordele og ulemper, så skal du overveje, om der er bedst for din situation før de foretager en investering.

Umiddelbar brug

Begge produkter kan være gik på umiddelbart efter installationen. Ingen slibning, farvning eller forsegling er nødvendige. En færdig hårdttræ er lidt dyrere end en ufærdig gulv, men det kan være værd at fjerne støv og lugt tilknyttet efterbehandling et gulv.

Undergulv

Laminatgulve består af en tynd fernis limet til en krydsfiner base. Hårdttræ er massivt træ i hele. På grund af dette du ikke behøver at have et undergulv på plads at nagle en laminat gulv til--indgår det i produktet. Det er let lagt lige på toppen af beton eller ethvert niveau gulv, som en "flydende gulv" og behøver ikke at blive naglet på plads.

Nem Installation

Laminat gulve er nemme at installere. Du behøver ikke nogen særlig soempistol eller hæftemaskiner ligesom du gør med hårdttræ. Det er blot lagt ovenpå det eksisterende gulv og gør for en meget hurtig installation. Du skal sandsynligvis nogle ekspertise til at fastsætte et trægulv.

Slibning

Trægulve kan slebet og færdig mange gange uden at kompromittere sal. Laminat, på den anden side bør ikke slibes som du ville sand gennem den øverste del lige ind i krydsfiner. Så hvis du får ridser eller buler i et trægulv, de færdige trægulve kan være fast men laminatet kan være. Laminat har tendens til at blive bedre til at modstå buler og ridser, men det vil ikke forhindre dem og før eller senere udseende vil blive påvirket. Trægulve kan være refinished tilbage til sin oprindelige tilstand, men laminat skulle udskiftes.

Levealder

Hardwood gulve kan holde hele livet hvis vedligeholdes ordentligt men forventes at vare mindst 25 år. Laminat gulve tendens til at vare mindre end 20 år før har behov for udskiftning.

Omkostninger

Laminat gulve er meget billigere end løvtræ. Det kan være så meget som 1/2 så meget for materialer. Installationen er normalt meget hurtigere med laminat, så der vil være mindre så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com