Laminatgulv farer

April 17

Laminatgulv farer

En smuk etage er en af de første ting besøgende vil mærke, når de indtaster dit hjem, og det er en stor salgsargument til at lokke potentielle købere. Laminatgulve kan være en overkommelig pris og holdbare valg, men pas på dårlig kvalitet og garanti problemer med oversøiske fabrikker. Det kan også være en sikkerhedsrisiko.

Definition

Ifølge iFloor hjemmesiden blev laminatgulve opfundet i slutningen af 1970 ' erne af et svensk firma kaldet Pergo som et alternativ til hårdttræ gulvbelægning. Salg begyndte at stige i de Forenede Stater af 1994 Hvornår laminat opnået et omdømme for holdbarhed og lav pris. Det har nu udviklet til at efterligne udseendet af naturligt træ, fliser eller sten.

Hvordan det er lavet

Laminatgulvet har tre lag: et underlag, kerne og overflade. Opbakning kan være alt fra papir til plast laminat, som er mere stabil og modstandsdygtig over for vandskader. Kernen er normalt high density fiberboard eller træ spånplade, og overfladen er normalt lavet af hård aluminium oxid. Lagene er smeltet sammen med varme og tryk. De fleste laminatgulve er designet med en fjer og not-system, der klikker sammen for nem installation. Men især i køkken og badeværelse, tørre op enhver væske hurtigt at undgå vandskade på gulvet. Bob Vila siger materielle håndtag overflade fugten godt, men hvis kernemateriale bliver våd, det kan udvide og beskadige gulvet.

Kvalitet farer

Den hjemmeside bygherrer Depot advarsler, der laminat kommer i forskellige niveauer af kvalitet. Værst er bare 6 mm tyk med papiret opbakning og en partikel bestyrelsen kerne, der vil sandsynligvis begynde at bøje og falde fra hinanden i tre år. Middel kvalitet laminat er tilgængelig på de fleste hjem butikker og vil gøre arbejdet, men det kan være værd at købe premium kvalitet for at forlænge levetiden af dit gulv. Bedst er 10-12 mm tyk med en high density fiberboard kerne og plast melamin opbakning. Det kan skelnes fra ægte træ.

Garanti farer

Bygherrer Depot også advarer mod at købe billig laminat fra oversøiske fabrikker, især fra Kina. Du kan ikke være sikker på produktet blev foretaget korrekt, og dit gulv kan begynde at vise skader efter blot et par måneder. Mange amerikanske forhandlere, som sælger disse produkter går fallit så der muligvis ingen måde til kontanter i på den "lifetime warranty" du blev lovet. Pas især på clearance elementer, der går ud af materiel, der kan betyde fabrikken har lukket ned. Der vil være nogen måde at kræve erstatning og reparationer.

Sikkerhedsrisici

Web site Home gulvbelægning Guide anbefaler at bruge laminat i de fleste af værelserne. Men især i køkken og badeværelse, tørre op enhver væske hurtigt til at forhindre glider og falder. Læg tæpper eller måtter af udvendige døre, dræn eller andre steder, hvor ordet kan få våde til at absorbere fugt og undgå skader. Selv om laminat er blødere end trægulve, anbefaler Home gulvbelægning Guide brug af polstret gummi måtter i børnenes legerum. Webstedet advarer også mod at bruge laminat i arbejdslokalerne eller garager, hvor det kan komme i kontakt med gnister eller el-værktøj, der kan ar den hårde plastic shell.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com