Laminatgulv klager

January 31

Mens laminatgulve kan være omkostningseffektive, holdbare og æstetisk tiltalende, har det sine ulemper. Mange, der køber laminatgulve finder, mens det synes at være op foran, den omkostningseffektive valg til andre traditionelle type gulvbelægning--keramiske fliser, porcelæn gulvbelægning, hårdttræ--de slitage faktorer af laminater gør dem mindre omkostningseffektiv i det lange løb.

Holdbarhed

Levetiden for laminatgulve er begrænset. Mens traditionelle hårdttræ gulvbelægning varer har 20 eller 100 år (eller endda længere), laminerede gulve, der ligner udseendet af hårdttræ en levetid på omkring 20 år, ifølge hardwoodinstaller.com.

Rive og skår

Tynde laminatgulve kan rive. Det chips eller buler når tunge genstande falder på det også. Lys laminat også ar let og får grimme scuff mærker. Finish på lyse laminatgulve også bærer let, forårsager dem til at se kedelige og gamle. Ubeskyttede stoleben kan forårsage buler og skade som gør at trække møbler på tværs af et laminat gulv.

Vanskeligt at reparation

Laminatgulve kan være vanskelige at reparere. Medmindre en person er en erfaren gulvbelægning ekspert med specialiserede værktøjer, laminat viser sig yderst vanskeligt at reparere og oftest skal være erstattet i stedet for repareret.

Ingen Resurfacing

Mens traditionelle trægulve kan være refinished eller dukket op igen, laminat kan gulvbelægning ikke dukket op igen eller refinished. Laminatgulve består af en tynd kunstige overflade lavet til at ligne keramiske fliser eller trægulv mønstre. Denne tynde materiale kan ikke være dukket op igen.

Løft

Fugt medfører laminatgulve til warp og grimme ophævelse af gulvbelægning. I fælles områder, der er modtagelige for fugt, såsom køkkener og badeværelser, kan overskydende fugt ofte resultere i misfarvning af laminatgulve. Løft kan især være et problem og tur hazard nær døre, især nær patio døre.

Hult klingende

Laminatgulve, der ligner hårdttræ er installeret af den flydende metode, hvilket betyder at de ikke er limet eller naglet. Tværtimod stykker sammenflette. Denne metode efterlader ofte et hult-lydende gulv. Opgradering af underlag, der går under laminatgulvet, når det er installeret kan ofte skære ned på enhver lyd, klikke eller hule.

Mærker udgået

Mærker er ofte afbrudt i Laminat Gulvbelægning, ofte gør det umuligt at finde det samme mønster, som blev købt. Planer om at købe ekstra i tilfælde en professionel behov for at foretage omfattende reparationer.

Dårlig gensalgsværdi

Fordi laminat har et dårligt ry for ikke varede længe, potentielle boligkøbere ofte ser på genanskaffelsesværdien af kedeligt udseende laminatgulve. De laver ofte en lavere tilbud baseret på udskiftning af store mængder af laminat i et hjem, som de ønsker for at købe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com