Laminatgulve trægulve Installation

March 11

Selvom det ligner hårdttræ gulvbelægning, er laminat træ gulve generelt et kompositmateriale, der er lavet til at ligne træ. Den hårde laminate overflade derefter dækker komposit-materiale og giver nogle pletten-modstand og beskyttelse til gulvet. Laminat trægulve installation varierer lidt afhængigt af mærke og model af gulvet, men du kan bruge den samme grundlæggende teknik til at installere de fleste typer af træ laminatgulve.

Instruktioner

•Look for lav steder i undergulvet som du planlægger at installere den laminat træ gulve. Hvis du finder lave steder i undergulvet, fylde steder med en træ fyldstof eller nivellering sammensatte og en spartel. Efter fyldstof er tørret, i 12 til 24 timer, sand sammensatte ned til niveau med undergulvet.

•MOP undergulvet ved hjælp af en lidt fugtige moppe til at rense støv efterladt af nivellering sammensatte og sandpapir. Lad gulvet tørre i et par timer før om træ laminatgulve.

•Sæt ned et vandtæt underlag på undergulvet hvis du installerer den laminat trægulv i et sted hvor vand spild er tilbøjelige til at forekomme, såsom køkkener og badeværelser. Følg anvisningerne med underlag til hæfte eller søm underlag på plads på undergulvet.

•Sæt en spacer, højst sandsynligt inkluderet med din gulvbelægning, mod en væg og oprette en række af laminatgulve planker på tværs af lokalet ved at lægge plankerne ende til. Må ikke sætte brædderne direkte mod den tilstødende væg, forlader et par inches af plads på denne side.

•Tag tunger fra denne første række af planker. Tungen er den brik, der rager ud fra den rektangulære-formede planke på den ene side. Gøre snit med en rundsav.

•Klippe ned en planke til den næste række af et par inches. Lægge planken ud, så det er på linje med den første planke af den første række. Når æglæggende, indsætte tungen af planken ind i rillen af planken i første række og sænke planke omhyggeligt at låse plankerne sammen.

•Sæt en anden full-size planke ved siden af den kortere planke. Vinkel tungen af anden planke ind i rillerne i de planker, det rører i den første række og lavere på plads til at knytte den til både brædder i første række. Fortsætte med at lægge plankerne på tværs af rækken, indtil du har en anden fuld række, skære de sidste planke ned til størrelse, hvis det er nødvendigt.

•Trim først planke af den tredje række, så at det er endnu kortere end den første planke i anden række. Vinkel af tungen af planken ind i rillen af planken på anden række og nederste på plads til at låse dem sammen. Fortsætte på tværs af rækken.

•Gentag dette mønster hele vejen på tværs af rummet til den modsatte væg, skiftevis størrelser af den første planke af hver række til at oprette en gulvbelægning mønster, hvor de har forskudt sømme, som giver gulvet tilføjet styrke. Når du når den modsatte væg, kan det være nødvendigt at trimme bestyrelser ned i bredde til at passe pladsen ved væggen.

•Sæt et gulv trim, der er bred nok til at dække huller på kanten af din laminat træ gulve mod hver væg. De fleste gulvet trims kan installeres til væg og gulv med træ lim eller klæbemiddel.

Tips & advarsler

  • Hvis en fuld planke ikke vil passe på kanten af rummet, vende planken hovedet, markere planken ud, hvor du skal skære det og bruge en rundsav til at gøre en glat snit.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com