Lampen skifte typer

April 27

Lampen skifte typer

Lampe switches kommer i en række forskellige typer og bruges til at kontrollere mængden af lys og tænd og sluk positioner en lampe pære. Fra grundlæggende flip switches til en touch lampe switch afhænger det hele af din præference i lampen skifte typer. Hvis du kan lide at designe eller gendanne gamle lamper, kan kende de forskellige typer hjælpe gøre processen lidt nemmere.

Lysdæmper

Lysdæmper switches er fantastisk, hvis du vil justere mængden af lyset fra din lygte. Lysdæmper switches Klik på, så du langsomt kan vride eller klik på dem for at gøre lyset lysere eller blødere. Du kan få lysdæmper switche, som slide, vride eller klik, afhængigt af dine præferencer.

Pole

Et Pol skifte er en basic på og sluk at ligner en lille sølv eller guld pole der stikker ud på toppen eller bunden af din lampe. Hvis du vil aktivere parameteren, flip du pole i én retning eller den anden til at slå det fra. Disse switches, i modsætning til lysdæmpere, ikke giver mulighed for forskellige niveauer af lys styring.

Trykknap

Push-knappen skifter er en anden type switch, som du kan bruge, ligner polet afbrydere. For push-knappen skifter, en enkel knap er telegraferede til et område med lampen og ofte en blød gummi kuppel eller belægning er placeret på toppen af at gøre det behageligt at skubbe. Skub til at tænde og slukke lyset.

Twist

En twist lampe switch er en populær lampe switch, der er fundet på lamper. Parameteren twist er en lille knop, der typisk er kabelforbundet lige under pære af en lampe. For at tænde lampen vride du kontakten med uret. Twist switches kan også tillade dig at justere lys på forskellige niveauer ved at klikke på dem en vis mængde af gange.

Solid State

En solid state switch er en mere avanceret type switch, som du finder i touch lamper. Touch lamper er lamper, som er følsomme over for el og varme af hånden og reagere ved at dreje, når du rører ved dem. Solid state switches kan også bruges, hvis du ønsker mulighed for at justere niveauet af lys lampen udsender.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com