Land bondehus udsmykning idéer

May 30

Land bondehus udsmykning idéer

Land bondehus udsmykning er en kreativ måde at gøre dit hus vises indbydende og varme til gæsterne. Udseende af et land hus repræsenterer en afslappet, easy-levende stil og en laid-back, dekorative indtryk. Ikke desto mindre, selvom stilen er afslappet, indretningen kan stadig være stilfuld og du kan oprette denne look effektivt uden at bruge en masse tid og penge.

Land bondehus maling farver

Land gårde er normalt dekoreret i maling, ikke tapet. Så når du tænker på maling farver, tror lys, lyse og luftige. Du ønsker ikke noget indelukket, fordi traditionelle land bondehus møbler og puder har normalt travlt prints, og du ikke vil have det hele til at se for meget. HGTV anbefaler, at du holder dig til almindelig, lys farver. Overveje subtile gule, grønne og blå eller almindelig hvid. Undgå noget rød, brun eller mørkere.

Land bondehus tekstiler

Ved hjælp af traditionelle bondehus stil tekstiler er nøglen til at perfektionere det udseende, du ønsker. Disse mønstre kan nemt findes og de behøver ikke være dyre. Brug tekstiler, der er trykt eller broderet med fed blomstermotiver mønstre, striber, toile, chenille og plaid mønstre. Holde sig til den samme farveskema, men bruge pastel farver som bleg pink, mint greens, lyseblå og hvid. Som inspiration, Tænk på noget gamle og maleriske, men naturlige, og holde sig til lyse farver, der findes i haven eller udendørs omgivelser. Vintage tekstiler vil også være et godt supplement, så se efter disse i Genbrugsbutikker, eller for remade vintage stof i design butikker.

Land bondehus møbler

Land bondehus møbler er holdbart endnu hyggelige, charmerende og komfortable. Denne type møbler skal se som om det er blevet godt slidt men er stadig robust og i god orden. HGTV anbefaler noget vintage ligne gamle engelske pine. Secondhand vintage messer og sparsommelighed butikker og kigge efter gamle inddæmmede møbler. Holde sig til rustikke udseende funktioner med varme træ toner. Et fælles land bondehus kig omfatter også brug af gamle stykker, der har været nødlidende eller hvidkalkede. Dette fungerer godt i soveværelser som sengeborde med maleriske messing lamper på toppen.

Land bondehus belysning

Firelight og dæmpet belysning anvendes traditionelt i landet gårde. Hvis du har en åben ild, bruge det til at skabe denne atmosfære. Hvis du ikke gør det, kan du nemt oprette dim, hyggelige look med brug af belysning teknikker. Tilføje usædvanligt, forkerte lys og skygger. Dette vil skabe den vintage føler behandlet i andre dekorationer. Floral matteret glas lamper også oprette en passende blød lys og en romantisk stemning til ethvert rum. Derudover har stearinlys rundt omkring huset for at oprette det romantiske og hyggelige bondehus føler. HGTV anbefaler antik sølv lysestager til at tilføje til din gård look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com