Land Decorating på et Budget

September 12

Land Decorating på et Budget

Bringe den hyggelige komfort af land design ind i dit hjem uden at sprænge banken. Selv hvis du bor i hjertet af byen, er det muligt at genskabe følelsen af naturlige, åbne lokaler og down-home stil ind i din stue. Nyorientering dine eksisterende emner er en penge-besparelse start. Med et budget-bevidste holdning og en lille kreativ flair, kan din vision af country living blive virkelighed, uanset hvor du bor.

Instruktioner

•Spar penge af stenciling land-tema grænser omkring dine vægge, døre eller vinduer i stedet for gentegner hele værelser. En simpel stencil die-cut mønster, børster, små dåser med maling og flere timer af gør det selv-labor omkostninger betydeligt mindre end gallons af maling og værktøjer, der kræves til en fuld værelse-over.

•Dæk din eksisterende sofa og stole med slipcovers snarere end reupholstering eller købe nye møbler. Vælg en solid, neutral farve til det største stykke af møbler. Accessorize med puder dækket i stof med et country tema som farverige haner, solsikker eller gård scener. Vælg en komplementære farve fra puder til den vigtigste farve af slipcovers for andre siddemøbler.

•Kontrollér dit eget vindue behandlinger. Bruge billig musselin, nitter bomuld eller groft jute til at opnå en down-home, land look. Kontrolleret gingham print i traditionel blå, pink eller gul bringe landstil køkken og soveværelse Windows.

•Udskift moderne design lampeskærme med enkel hvid eller creme-farvede nuancer i stedet for bruge penge på nye lamper. Anbringer en komplementær-farvet fletning eller bånd omkring nuancer top og bund for at blande din belysning ind i rummets land-design farveskema.

•Shop på loppemarkeder, sparsommelighed butikker og brugte butikker for tilbehør. Kigge efter en gammel land køkken kande skal bruges som en blomstervase, en antik smør churn at holde paraplyer og en håndlavet quilt til brug som et sengetæppe. Holde øje åbne for farm-stil flettet eller hooked tæpper kan bruges til gulvbelægning eller vægtæpper. Købe billige kurve for at holde toiletartikler i badeværelset, magasiner i alrummet og frugt på spisebordet.

•Opret en attraktiv visning af alle land-tema samleobjekter du allerede ejer. Arrangere die-cast traktorer i en række langs en vindueskarm. Højen rag dolls og fyldte bamser mod hovedgærde i dit soveværelse. Fyld en keramik crock med gammeldags køkkenredskaber til at sætte på køkkenbordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com