Land hjem køkken dekoration

September 23

Land hjem køkken dekoration

Tanken om et landkøkken kan sætte et smil på næsten nogens ansigt. Land-stil køkkener skaber en følelse af varme og homeyness at få andre køkken design kan fremkalde. Du kan omdanne et land-stil køkken med den rette blanding af indretning næsten ethvert køkken.

Instruktioner

•Paint køkkenet vægge en varm farve. Conside ved hjælp af soft guld, lys brun eller anden varm tone.

•Brug masser af træ overflader for at oprette en rustik fornemmelse. Møbler lavet af lettere træ eller nødlidende træ kan være perfekt til land-stil køkkener. Tjek sparsommelighed butikker, antikke butikker eller værftet salg for vintage træstykker som Kina hutches eller tabeller, der ville passe til dit køkken design.

•Installer en overhead pot stativ på loftet i midten af rummet. Hænge din bedste støbejern eller kobber køkkengrej fra pot rack til at styrke følelsen af land-stil.

•Installer gulvbelægning, der fremkalder fornemmelsen af en rolig kabine eller din favorit bedstemors køkken. Gulve lavet af keramiske fliser, mursten eller træ er holdbare og kan arbejde i et land-stil køkken design.

•Utilize naturlige belysning så meget som muligt at øge den varme glød, du har oprettet i dit køkken. Kigge efter vindue behandlinger, der er ren og skær, men stadig giver mulighed for privatliv. Hvis dit køkken har få windows, udskifte standard overhead lys med hængende lanterner eller installere en lysdæmper system for at justere lysniveauet.

•Incorporate mønstre og temaer i din køkkenindretning. Ternet eller plaid mønstre kan findes i mange land-stil køkkener. Haner er en anden fælles motiv. Med disse stykker, kan Prøv ikke at gå overbord, eller dit køkken ende op ser tacky. En velplaceret cookien krukke med en hane design eller par af Zefyr gardiner går langt videre end at have en hane billede emblazoned på hver skål, kabinet og pot holder.

•Display din nips stolt. Land køkkener skal føle sig personlig. Overvej at installere en hylde for at fremvise en samling eller stabling dine kogebøger, således at de er udstillet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com