Land indretningsvirksomhed ideer

December 28

Land indretningsvirksomhed ideer

Før du begynder at bruge land indretning, ser på naturen. Du ønsker at efterligne dine omgivelser. Hvis du bor i den nordøstlige del, kigge efter fyrretræer, bjerge, søer, fiskeri og jagt for din inspiration. Hvis du bor i Vesten, kigge efter heste, kvæg, ranches og Native American artefakter til din inspiration. Land indretning er en varm og indbydende udseende, der fremhæver en enkel livsstil.

Farver

Ser at naturen til inspiration. I nordøst giver de dybe farver af fyrrenåle, egetræer og efterår blade rigdom til din boligindretning. Look for dybe reds, rustne appelsiner og gyldne gule. Greens er dybe og varme. Blues er farven af hav eller himmel. Vesten er kendt for solnedgange og nuancer af sienna fra klipper og kløfter. Varm appelsiner og gule farver giver varme til en stue, køkken og soveværelse. Dybe brune, bløde cremer, og kaffe farver også tilføje en følelse af komfort. Undgå lyse kontrasterende farver. Tror harmoniske farver.

Møbler

Vælge møbler, der er store og overstuffed. Du vil dine brikker skal være indbydende og trøstende. Pine tabeller og overskabe i naturlige toner er indbydende og alle giver en følelse af håndlavede. Sofaer i plaider eller dybe farver er afslappende og express enkelhed. Tilføje en gyngestol i stuen og en overstuffed stol i soveværelset. Store bureauer og senge af smedejern minde gæsterne fra fortiden. Overveje uoverensstemmende stole i køkkenet med en stor pine tabel, der tilbyder en bænk til én side. Læder fungerer godt med land indretning. Look for problemramte brunt læder eller dyb Bordeaux farver. Undgå strømlinet møbler.

Accenter

Land indretning handler om detaljerne. Ønskede træ skåle, keramik, gobeliner, håndlavede tæpper, smedejern inventar, nogle antikviteter og samleobjekter. Overveje et tema af fiskeri, jagt, skiløb eller heste. For kontinuitet, bære din tema i hele huset. I soveværelset har en håndlavet quilt på sengen med en blanding af puder. I stuen, placere en kurv fyldt med grankogler eller hænge artefakter på væggen, såsom håndlavet værktøjer eller gamle lanterner i stueetagen. Stearinlys er en nice accent til badeværelset sammen med et par antikke glas skåle eller vaser. Samleobjekter såsom antikke dukker, keramik eller antikke duck lokkefugle tilføje et særligt præg. Bruge teksturer, såsom uld, bomuld, hør og endda silke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com