Land Køkken Backsplash ideer

March 9

En backsplash er en materiale bag køkkenet komfur betød at beskytte væggene fra fugt og fedt fra komfuret. En bred vifte af kreative og tiltalende stilarter backsplashes ikke kun beskytte din væg, men også tilføje farve og indretning til dit køkken. Selv om de mest almindelige mediet bruges til en backsplash er keramiske fliser, kan du bruge en række forskellige materialer, herunder skifer, sten, metal eller rustfrit stål. En backsplash bidrager ofte til at skabe et tema til dit køkken. Hvis du altid har ønsket en land-stil køkken, overveje måder din backsplash kan bidrage til at skabe denne effekt.

Chicken Little

Lyse, varme farver og brug af røde, blå, hvide, grønne og gule tilføje til den landlige charme. Hvis dit landkøkken er allerede et stænk af farve, prøv en kylling-tema backsplash. Kyllinger og friske blå og hvide kander af mælk minder om livets stuehus og land og bringe at føle i din hjem by. Designe en flise mosaik af et land kylling eller har et vægmaleri, malet på væggen og dækket af glas. Gøre design så simpelt som en eller to kyllinger, eller tilføje finesser som en blå og hvide fliser kant, en kande af mælk i hjørnet eller endda et par andre gård dyr i baggrunden. Denne kylling tema hjælper med at give dit køkken der hyggelig gård føler. Hvis dine favorit gård dyr er en ko eller en gris, skal du bruge denne idé med disse erstatninger.

Pastoral Scene

Hvis din stil med urette mere mod en elegant men stadig land-lignende look, prøve en flise mosaik af en pastoral scene, som kan indeholde et fuldstændigt billede af en hvid gård på grønne rullende bakker eller et felt af solsikker med en rød laden i baggrunden. Hvis du kan lide dyr, Prøv rød laden stil med nogle husdyr som køer, høns eller svin i gården. En bred vifte af muligheder for et pastoral billede fremkalder følelser denne land liv ret i dit køkken.

Stone landstil

Hvis du foretrækker at forsøge en ikke-flise backsplash, skabe en let land look med en lang række sten backsplash. Brug cremede skifer eller sten firkanter til at oprette en række subtil design. Hvis dit land køkken tema er lyse og hvide, behøver du ikke mange ekstra accenter at holde med at kigge. Vælge en sten med en ru overflade, og den naturlige brown-creme farve og ru tekstur vil give det rustikke, stuehus look. Hvis du ønsker at tilføje en smule mere farve, bruge rå sten tekstur til at fremkalde den rustikke fornemmelse, men Tilføj en rusten rød eller lys grøn skifer som accenter i hele den sten design. De skifer forbliver i overensstemmelse med rustik bondehus-stil og din backsplash ufærdige tekstur vil have en subtil, men tydelig land appel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com